Gå til innhold

Torskenes

Members
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Nylige profilbesøk

474 profilvisninger
  1. Torskenes

    Fluestang til barn

    Holder til på nedre Romerike. Lite informasjon på lokale jff-sider om ungdomsarbeid (og voksentilbud, og forøvrig). Ser det ligger en #4 Guideline elevation på Finn til en overkommelig pris. Kunne det vært et alternativ til barn?
  2. Torskenes

    Fluestang til barn

    Heisann Barn i huset på 9 og snaue 140cm har fisket litt med flue etter bekkørret i et par år. Hen har brukt en gammel #6-7 9' og den har funket til dette formålet. Men, stanga blir ikke spent opp, er lang og bruksområdet begrenser seg. Det meldes ønske om å fange større ørreter. Så, hva bør kjøpes? Noen med erfaringer? Tips tas i mot med takk, enten her eller på pm. Og, bonusspørsmål: noen som vet om lokale foreninger som arrangerer kastekurs for barn og ungdom?
  3. Torskenes

    Stang og fluer

    Hei Ordner. Har emigrert, men er passe ofte i Sarpsborgområdet.
  4. Torskenes

    Stang og fluer

    Heisann. Jeg har fisket med sluk hele livet. De siste ti årene som ivrig "markafisker", før det for det meste i stor elv (les Glomma), men noe i sjøen også. På villmarksmessen for en fem års tid siden gjorde jeg et impulskjøp på ei fluepakke. Det var før oppussing av hus og ankomst av avkom. Vel, dere som er ferdig med puberteten vet hva jeg snakker om. Stanga jeg kjøpt var av billigste sort med snelle og line, ei Greys GLA i klasse 6-7. Den fungerer til å legge ut line i hagen. Hva slags line som sitter på aner jeg ikke, men den er gul. Vil denne fungere til Sjøørretfiske? Min fluefiskeerfaring begrenser seg til gress. Uansett. Jeg akter å forfølge tanken om å lære meg kunsten å få fisk på noe man har knytt sammen av fjær og hyssing. Jeg har lyst til å fiske sjøørret i sjøen, da på Østfoldkysten. Det jeg egentlig trenger er en fadder, men et forum som dette kan jeg ta til takke med. Trådene er mange og de er informative. Jeg har brukt noen timer på å binde et par fluer, jeg selv a)tenker vil fange fisk og b)er innenfor anstendighetens grenser hva gjelder kompleksitet. Det jeg spør dere om er: hva mer trenger jeg? Jeg er blank så disse mønstrene er et "wild guess". Vel, ikke helt, jeg fikk hjelp av en hyggelig kar på Gero til å plukke ut materialer i farger jeg ikke hadde fra før.
×
×
  • Opprett ny...