Jump to content

BTB

Medlem NFF - 2017
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by BTB

 1. Fluefiske i Lofoten er faktisk helt allright :-)

 2. Jeg er i USA nå, så jeg kjøper den i #9, og kommer tilbake med hvordan lina er.
 3. Er det noen her som har prøvd denne fluelina?
 4. Har vært på Stranda i Møre og Romsdal noen et par ganger uten å få fanget en laks. De gangene jeg har vært der så har jeg brukt mark og søkke, og dette har ikke vært noen suksess. Startet med fluefiske i fjor og vi har tenkt oss til Stranda igjen. Det jeg lurer på er om det er noen der ute som har vært i denne elven som heter Storelva/Strandaelva. Vi har tenkt oss tilbake til Stranda igjen for å fiske laksefiske, men jeg har tenkt å benytte flue denne gangen. Er det noen som kan anbefale noen fluer for laksefiske? Jeg kan veldig lite om dette foreløpig. Finnes det noen der ute som kan dele noen erfaringer med meg så hadde jeg satt stor pris på dette.
 5. Takk for tips. Har hørt at det er godt laksefiske der. Hvor ville du dratt nordover?
 6. Hei, Har noen år vært på laksefiske på Stranda i Møre og Romsdal med varierende hell og kunne tenkt meg å prøve noen andre elver som ligger nærmere på østlandet. I den forbindelse så lurte jeg på om det er noen som kan anbefale et par lakseelver som er tålelig bra en 3-5 timers kjøretur fra Oslo. Setter pris på alle tips og tilbakemeldinger.
 7. Var på messa til Gero i dag og kjøpte en Hardy Shadow # og en Herdy ultralight 5000 MA DD med et guideline 4cast snøre. Virker bra for meg.'
 8. Hei, Som han over spør så lurer jeg på hvilken flex dene har. kan være interessert.
×
×
 • Create New...