Jump to content

Kim Lunde

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

About Kim Lunde

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Her er et tilbud på en #2, samme stang? Vil du anbefale?
 2. Må le, tro meg, den tanken om kjøp har streifet meg en del ganger, kan jo bli en byrde på friheten mtp fiske, det å ha en stang hjemme i skapet som skal tvinge seg med på tur bare fordi den er kostbar hehe... uansett noe jeg gleder meg til er i det små elver tar tak i isen på vannet den evt renner ned i og lager en åpning slik at myggklekkingen får komme igang, det tror jeg skal bli et riktig trivelig øyeblikk med en #2 over nyåret.
 3. Det er og vil bli mye småelver og mindre tjern/vann jeg kommer til å vandre i. Med familie blir våre turer i et hvert fall ikke basert på hvor godfisken står desverre og ved hytten -der vi reiser ofte- passerer det en fin liten elv som du slår deg selv på brystet skulle det bli ørret på over 200gr. til gjengjeld en veldig variert elv som en #2 stang rekker over. Så for min del blir det å gi de opplevelsene som er kommet for å bli det lille ekstra... Gi en lyd om du kan komme til å vurdere å selge stangen din ila vinteren Feskbaill, så tar jeg muligens kontakt. #2 stenger virker vanskelig
 4. Hehe... det høres ut som du har en stang til salgs Jan og selvfølgelig skal jeg la tvilen komme meg til gode Rolv;) Tusen takk for svar alle sammen, tror jeg nå er overbevist nå om at en klasse to skal bli kjempe gøy, skal ikke tenke på stanglengde, tror du har helt rett i det Truls.Har god tid på meg til å finne stangen da første anledning blir myggfiske når isen bryter. Tittet såvidt på Hardy og Scott sine stenger, de er i dyreste laget så da må det bli å kjøpe brukt el. Har dere noen tips til stenger som har utmerket seg videre utover Winston wt som forøvrig virker veldig bra setter jeg pr
 5. Jeg er på utkikk etter en klasse to.....tror jeg. En stang som kan er lettkastet, kan tåle svak vind, er presis, kan fiske tørt såvel nymfe,elv/stille vann, betydning av lengde er jeg usikker på, da jeg har kastet mest med 9-10 fot. uansett en allrounder klasse 2 om jeg kan si det slik:) Noen som mener den stangen finnes setter jeg stor pris på å få høre noen erfaringer.
 6. ønsker å kjøpe ekstra spole til en g loomis current snelle str 3/4, noen som har eller kan tipse om hvor det kan fåes?
 7. Hei. Er det noen som kan dele erfaringer med scierra surge og da helst om #5? som hva kreves av deg som kaster, hvilken line som kan passe, vær og vind, forhold ect.... nå ble det gjerne spesifikt mtp en type stang men skulle noen kunne noe setter jeg pris på svar.
×
×
 • Create New...