Jump to content

RebelCain

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Heisann. Har fått en interesse for våtflue/streamer fiske i elv med vannføring og store vann, utelukkende ferskvann. Nesten ikke prøvd det noe særlig da stangen er satt opp til tørrflue. Har en Greys GRC 9' #5 stang. Noen som har noen anbefalinger på skyteline/fortom til det formålet? Gjerne også type fluer som passer til å bruke under vann med inntrekk.
  2. Heisann. Er en tur på familiens feriehus i Treungen for første gang på 15 år, så kunnskapene om fiske her er relativt dårlig. Noen som har noen anbefaling på et fint fiskested etter ørret ikke så langt unna Treungen sentrum? Og som jeg har forstått er det et sammensurium av forskjellige fiskekort overalt her. Noen som vet om et sted på nett man enkelt kan kjøpe fiskekort for de forskjellige sonene her?
  3. Kom akkurat hjem fra en uke på hytta på fjellet. Den ene senkvelden jeg var ute vaks det noe ekstremt, både små vak og ørret som hoppa høyt over vannet. Uansett hva jeg prøvde av fluer (tørr, nymfer og våtfluer) var det ingenting som fungerte. Prøvde å studere vannoverflaten, men var ikke noe insekter å se. Så spørsmålet er følgelig: hvordan velger dere fluer når det ikke er noe synlig å gå etter?
  4. Etter deres erfaring, filt eller gummi under vadeskoa til sjø? Og eventuelt med eller uten studs under?
×
×
  • Create New...