Gå til innhold

FinnMyhre

Members
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av FinnMyhre

  1. Til min Guideline LeCie #7 9,6 Fot.

    Tror jeg vil ha et intermediatesnøre til denne stanga og vurderer disse to alternativene. Riosnøret i klasse 6, Costalsnøret i klasse 7. Noen som kjenner stanga? Riosnøret har glassklar klump. Vet ikke om dette er noe knall...? Evt andre intermediatesnører jeg burde vurdere?

  2. Var en tur på isen idag. Fikk bare en ørret på ca 3 hg >:( I magen fant jeg to larver jeg lurer på hva er for noe. Fikk dessverre ikke tatt bilde,men kanskje noen innpå her vet :) De var ca 4 cm lange,mer grønne enn

    oliven. Hadde noe mørkere hodeparti. Kroppen var klart segmentert og bakerst hadde de gripeklør. Noen som vet?

     

    Mvh

    Finn Myhre

  3. Kjøpte ny vadebukse i år og selv om jeg er fornøyd opplever jeg et lite problem som sikkert flere enn meg har opplevd. Knærne mine blir iskalde,selv om jeg har både stilongs og fleecebukse under. Den gamle buksa hadde påsydd forsterkninger over knepartiet og dette må ha hjulpet,for den holdt knærne varme. Det tar faktisk ettpar timer før knærne er normalt varme igjen etter buksa er av. Så derfor lurer jeg på om noen har fiffige løsninger som jeg ikke har tenkt på. Forslag taes imot med takk. Mine tanker så langt :

    1 Klippe ullsokker og bruke som knevarmere ( fare for at de sklir ned?)

    2 Sy gryteklutene til fruen på fleecebuksa (satser på julegryteklutene etter jul isåfall.... ;D)

    3 Få sprøyta 14 botoxsprøyter inn i hvert kne. (Det må vel isolere? ;D)

    4 Forslag??

     

    Mvh Finn Myhre

    God jul:-)

  4. Det sies at våre aller største døgniser ikke finns her oppe i nord, men... De er her. Jeg kom over en kjempesverming med påfølgende spinnerfall i sommer, selvsagt når jeg ikke var på fiskeoppdrag... Legger ved et bilde... I tillegg svermet store P.G'er i sivet...

     

    Det ser ut for å være vulgata ja:-) Og det gode e jo at du kan stille opp med fiskestang neste år til ca samme tid. Alt etter hvor sein/tidlig sommern kommer :)

×
×
  • Opprett ny...