Gå til innhold

FinnMyhre

Members
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av FinnMyhre

  1. Er du full og blakk er du iallefall på tur til å bli edru.
  2. Kongelink:-) Takk skal du ha! Skal aldri syte mer når æ må sage heretter..
  3. jepp,den dær e nais!
  4. ehh,e det ei gammel line tro... siden man ikke får med esken.... og er det slow intermediate som visstnok er dårlig`?
  5. tror iallefall at outbound klasse 6 vil passe slate#7 og s3#6.
  6. hvis det stemmer burde jeg nok satse på snøreklasse 6 ja. Hvis jeg har forstått det riktig tilsvarer ett gram 15,43 grains. Altså er 6er snøre ca 17 gram. Hvilket er det samme som guideline coastal om jeg husker rett.
  7. noen som vet klumpvekt i klasse 6 og 7 på Airflosnørene? har en mistanke om at 7er snøre blir noe tungt til LeCie stanga mi.
  8. Hvem fører Airflo 40+ i Norge? har jeg rett i at klumpen er baktung? Speyvennlig til intermediate å være?
  9. Takk for svar:-) Har prøvd å kaste både costal i #7 og outbound #6. Virka nesten som costal i klasse 7 ble småtungt for stanga. 40+ har jeg dessverre ikke prøvd. Ser jo dere lovpriser den.
  10. Til min Guideline LeCie #7 9,6 Fot. Tror jeg vil ha et intermediatesnøre til denne stanga og vurderer disse to alternativene. Riosnøret i klasse 6, Costalsnøret i klasse 7. Noen som kjenner stanga? Riosnøret har glassklar klump. Vet ikke om dette er noe knall...? Evt andre intermediatesnører jeg burde vurdere?
  11. Detta va ikkje for vanskelig. Men du gav svaret før æ fikk sett bildet. Meir av disse oppgavan:-) Artig:-)
  12. Fant denne linken på Sæksyloop. http://www.thomasandthomas.com/p.video/video.html
  13. FinnMyhre

    Rype

    Noen god grunn for hvorfor man aldri ser fluemønstre med rypefjær? Eller er det bare fordi det er gratis?
  14. Godt kjøp! Elsker min iallefall
  15. Rema 1000 og alle malingsforretninger selger malekoster.30-40 spenn. Tipper disse er like gode som microfibbets. 120 ganger mer for pengene.
  16. Var en tur på isen idag. Fikk bare en ørret på ca 3 hg I magen fant jeg to larver jeg lurer på hva er for noe. Fikk dessverre ikke tatt bilde,men kanskje noen innpå her vet De var ca 4 cm lange,mer grønne enn oliven. Hadde noe mørkere hodeparti. Kroppen var klart segmentert og bakerst hadde de gripeklør. Noen som vet? Mvh Finn Myhre
  17. 1 Ikkje stresse med å få fisk/irritere seg over vær og vind.-- fokus på å kose seg. 2 Catch and release på all fisk over kiloet i sårbare elver og vann. E nok ingen fare for noen bestander,men likevel... 3 Endelig knø mæ te å kjøpe belly boat...
  18. Takk for svarene:-) Tror jeg i første omgang kommer til å prøve ullsokker. Disse er jo gratis i og med at jeg har flere par. Det gode er jo at den delen jeg må klippe bort er den som slites først. Ganske mange som begynner å bli smått gjennomsiktige under hælen
  19. Kjøpte ny vadebukse i år og selv om jeg er fornøyd opplever jeg et lite problem som sikkert flere enn meg har opplevd. Knærne mine blir iskalde,selv om jeg har både stilongs og fleecebukse under. Den gamle buksa hadde påsydd forsterkninger over knepartiet og dette må ha hjulpet,for den holdt knærne varme. Det tar faktisk ettpar timer før knærne er normalt varme igjen etter buksa er av. Så derfor lurer jeg på om noen har fiffige løsninger som jeg ikke har tenkt på. Forslag taes imot med takk. Mine tanker så langt : 1 Klippe ullsokker og bruke som knevarmere ( fare for at de sklir ned?) 2 Sy gryteklutene til fruen på fleecebuksa (satser på julegryteklutene etter jul isåfall.... ) 3 Få sprøyta 14 botoxsprøyter inn i hvert kne. (Det må vel isolere? ) 4 Forslag?? Mvh Finn Myhre God jul:-)
  20. Det ser ut for å være vulgata ja:-) Og det gode e jo at du kan stille opp med fiskestang neste år til ca samme tid. Alt etter hvor sein/tidlig sommern kommer
×
×
  • Opprett ny...