Jump to content

Oddbjørn

Members
 • Posts

  3000
 • Joined

 • Last visited

  Never

Reputation

0 Neutral

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.flyart.no

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Oddbjørn

  Hemsil?

  Flott elv, men styrer unna høysesongen så får det heller være litt mindre insekter og vanskeligere å finne vak mot at det er noe mindre folk.
 2. Flott trailer André! Ble flotte klipp av langkast fisken, men glad du ikke viste hvor liten den var Må vel legges til at jeg bare rakk bort til den nærmeste og det dessverre var den minste... Gleder meg til å se resten.
 3. Dere som har bakt litt med surdeig. Jeg har satt en surdeigsstarter på speltmel som har stått i 2 døgn nå. Begynner å boble godt allerede og den hadde hevet seg endel. Bør jeg allerede nå begynne å ta av halvparten og mate den 2 ganger i døgnet? Etter den oppskriften jeg fulgte skulle det normalt gå 4 dager før den begynte å boble. [attachimg=1]
 4. Dersom du bruker en mikroring på en ferdig tapert fortom så knytter du bare på en spiss og bytter så kun denne når den er for kort eller utslitt. Da vil du ikke spise noe av hovedfortommen når du bytter spiss. Anbefaler bruk av crawford knuten (google) mot mikroringen. Selv har jeg hatt samme hends camou fortom på siden i fjor. Testet bruddstyrken og det ryker i spissen hver gang så har ikke sett behov for å bytte annet enn spissen.
 5. Hva tok den største på? (den du mistet...) Hva som er viktigst tror jeg også kommer ann på situasjonen. Fisken ser ikke fluesnøret om en har 5 meter fortom og den er utstrekt. Men kanskje trenger man mye lengre enn 5 meter fortom for å få stripefri flyt i enkelte situasjoner eller for å unngå å skremme fisk som står mellom deg og fisken du fisker på. Selv fant jeg ihvertfall ut idag at det ikke nyttet hverken med 6x eller lang fortom når jeg likevel ikke klarte å få fri flyt på fisken (hvorfor er det alltid kun de mest vanskelig stilte fiskene som vaker steady )
 6. Oddbjørn

  Indre Troms

  Hvordan er ståa der oppe nå? Ser det fremdeles ligger is på Altevann, men litt mindre snø ihvertfall.
 7. Sykeste klekkingene jeg har opplevd flere dager på rad er definitivt ignita klekkingene i Rena. Det kan være helt sinnsyke mengder (og ikke et vak...) Aurvilli er jevn og trofast når den først starter, men er dessverre ikke hvert år det er flere dager på rad med skikkelig store klekkinger. Heldigvis trengs det ikke så mange før ørreten åpner kjeften og spiser
 8. Kjøpte glasslinsen fra spoton. Ble veldig klare og fine undervannsopptak og synes også det var en forbedring på land. Men får en liten vignetering når jeg bruker det i 960. Brukte den pakningen som satt på den gamle linsen da den som var med linsen til spoton var litt for stor, men fikk skrudd det helt tett igjen. Har dere andre opplevd dette. Ser forresten Gopro har kommet med et eget hus nå med flat linse. Men veldig stor linse da så kameraet blir litt mer klumpete.
 9. Oddbjørn

  Indre Troms

  Hvordan pleier isgangen på andre vann innpå fjellet være i forhold til når isen går på Altevann?
 10. Oddbjørn

  Kompisfisk

  nymfekompis også kjent som rompis
 11. Oddbjørn

  Indre Troms

  Samesame på vestlandet også. Dette webkameraet står på litt under 1000 moh http://www.roldal.com/roldal/media/kamerasider/kamera3.html Smeltet veldig mye for halvannen uke siden, men før og etter har det vært veldig lite smelting.
 12. Nubben Jakt og Fiske på Bryne har godt utvalg...
 13. 1700mm F4, not bad Den er ikke så veldig ny da, fra 2006: http://www.dpreview.com/news/2006/10/1/zeiss1700f4 Med vekt på kun 256 kg egner den seg fint til håndholdt vil jeg tro
 14. Har fisket mye om natten etter sjøørret og flaggermusene er et velkjent fenomen. Kjenner godt igjen at de napper i fluesnøret. Spesielt det gamle nærmest fluoriserende Cortland snøret var de veldig glad i. En kompis av meg har aldri fisket uten caps igjen etter at en av de landet i håret hans. Så til de som har blondt hår er hodeplagg å anbefale på nattestid.
×
×
 • Create New...