Jump to content

Eirik Nielsen

Members
 • Posts

  215
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Eirik Nielsen last won the day on April 22 2014

Eirik Nielsen had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Selger en lite brukt Winston Nexus 9' 7#. Stangen ble kjøpt høsten 2015. og har noen få bruksmerker. Kanon til smålaks og SØ. Ønsker 3000 kr for stanga.
 2. Clan Chief Mini Mudler, fiskes tørt de første metrene så under vann med en intermediate line, synk etc. Fantastisk flue Krok: Hends 454 12# Tagg: Rød og gul floss eller annet matriale Kropp: Svart selull Ribb: Tynn sølv Hacel: Svart kina nakke Vinge/hode: Svart hjortehår Flash: Holographic tinsel, sølv, peacock, og blå Good luck
 3. Selger en Nexus klasse 7. Stangen er brukt 15 turer og har ett lite bruks merke etter en litt ivrig landing av en fisk. Dette er en følsom men også en kastemaskin. Perfekt til SØ, Gjedde osv. Tube og trekk følger også med. Pris 4000 kr Bilder kan sendes på mail eller SMS. Ta kontakt på 90508931 for mer info. Mvh Eirik Nielsen
 4. Selger min 1 år gamle Dyna King Indexer Ultimate. Dette er en stikke til kr 4999. Kjøpt på Nordisk fiske på Lysaker. Stikken fremstår som ny, men er brukt. Dyna King trashbin følger også med. Jeg ønsker kr 3000 for stikken.
 5. Hei! Jeg har lagt en flue i Fluedatabasen. Om fluen / fisketips: Fiskes normalt som en mygg klekker, men kan fiskes undervann med et intermediate snøre helt fint. Flua er et mønster av Erlend Vivelid Nilssen. Hilsen Eirik Nielsen (laget automatisk av Fluedatabasen)
 6. Hei Roger. Jeg bruker bare tungsten på mine nymfer til kortlinefiske. på krok 14 og 16( det jeg bruker mest) bruker jeg alt fra 2.8-.3.3 mm hoder Krokene jeg bruker er fra Hanak. men alt av str på hoder osv kommer ann på flua. Noen fluer kan ha 3.3mm hoder og være krok 16 i str. Hender jeg bruker micro nymfer og da er jeg ofte nede i 2.5mm og lavere på hodene, men da er vi på krok 18 og 20.
 7. Hei Andre. Her kan du se hvordan det hele gjøres:)
 8. Vertikal Mygg. Kan fiskes som en klekker, men også undervann med slow twist. Meget god flue. Jeg fikk mønstre av Erlend Vivelid Nilssen. Så all ære til han Jeg står kun for bindingen.
 9. Liten bindevideo av "Fjordgunn" Håper den kommer til nytte for noen
 10. Det er sånn jeg normalt fisker den Truls. uten øyne Men var for folk som ønskes å se med øyne jeg laget den slik. Jeg bruker KUN chenillen og hair, + tusj, thats it.
 11. Hei. Her er en døgnflue imitasjon jeg fikk av Martin Droz ( Tideligere verdensmester i fluefiske) Han jobber som guide i Hemsil i sommer og dette var en av fluene han fikk mye på. Jeg prøvde den selv og den var en sikker vinner på litt sær ørret under de mindre døgnfluene.
×
×
 • Create New...