Jump to content

.JB

Members
 • Posts

  6976
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

.JB last won the day on November 22 2019

.JB had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. .JB

  Skifte navn.

  Hold inne Ctrl + Alt + V og rop navnet ditt høyt!
 2. Og når først musikkpreferansene er satt under lupen, så startet nok min svakhet for det intense og offensive med AC/DC og Iron Maiden. Når jeg poster dette eksempelet, så slår det meg for øvrig at min senere tids dragning mot sykling fremfor fluefiske kan ha noe å gjøre med ønsket om å trekke på meg tettsittende benklær. Kanskje det rett og slett er dette som har ligget i underbevisstheten i over 30 år og som gjør at jeg nå tilbringer stadig mer tid i lycra fremfor vide og saggy goretex-bukser? Du milde. PS! 15. juni braker det løs igjen i Telenor Arena!
 3. Enig med Lars (naturligvis) når det gjelder heavy classics og jeg skal nå kjøpe meg nytt anlegg med platespiller slik at jeg kan kose meg med heavysamlingen fra 80-tallet på vinyl (mange skiver gitt ut på 70-tallet) til jeg tar plass blant jomfruene. Heavy'n døde ut på slutten av 80-tallet (men stod opp igjen:), og ble avløst av grunge og jeg synes fortsatt at Kurt Cobain klarte å dra sammen både heavy metal og punk på en fantastisk måte. Jeg bruker ikke ordet "episk" om mye innenfor musikk, men Smells like teen spirit er enestående i sin akkumulasjon av aggresjon og intensitet. En låt som er fullstendig overspilt, men som jeg likevel lar meg rive med av hver gang.
 4. ...og ikke minst denne fra samme lite verdsatte album, Flick of the switch. Kjøpte den på kassett da den kom ut. Hadde ikke fått platespiller ennå. Begynner å bli noen år siden. Back in Black hadde jeg også på båndformatet.
 5. Må bare si det til noen, synes dette er en av de beste og mest undervurderte låtene til AC/DC
 6. Da nærmer vi oss slutten, og jeg vil benytte anledningen til å takke for meg. Jeg har hatt masse moro her inne, men vet også at jeg har tråkket på noen tær og gjort enkelte (spesielt i konkurransefiskemiljøet) forbanna. Har alltid ment at en god dose selvironi er nødvendig når man bruker så store deler av livet på noe så sært som å fange fisk på flue for bare å slippe den ut igjen. Likevel har jeg nok dratt til mer enn noen kan tåle, men til mitt forsvar må jeg si...ehh...nei, det kan være greit å runde av med et unnskyld. Utover alt tullet håper jeg mange har sugd mye av all den kunnskapen jeg har delt med dere. Selv har det selvsagt handlet mest om å gi her inne, men takk også for de små tipsene som har kommet meg til del opp igjennom årene. ;-) So lomg!
 7. Jøss, her kom det på mange gamle kjenninger som har vært borte en stund. Stokkebekk'n ordner opp han.
 8. Kjempebra initiativ, og veldig hyggelig om miljøet får en ny plass og nye sjanser. PS! Pga manglende kapasitet og en vaklende interesse for fluefiske, så vil jeg nok la Lars representere meg. Så da får vi bare håpe han tar seg litt sammen!
 9. Seriøs undersøkelse ble dessverre sabotert av nettroll. Vi gir opp og kaster kortene.
 10. Slapp av. Denne tråden kommer med 99% sannsynlighet til å holde åpent for innlegg, så lenge siden for øvrig er lesbare og tilgjengelig i browser. Lars og jeg kan jo ett og annet om internett også, og vi startet en gruppering som holder på med slikt og holder kurs for dem innimellom. Mvh De anonyme
 11. Saksopplysning: Sluttet i Telenor august 2014. ;-)
 12. Nå har over 20 svart på undersøkelsen , og dermed kommer det en rapport i løpet av helgen som oppsummerer funnene og peker ut retningen videre. Om du fortsatt ikke har svart så benytt muligheten. Det er tross alt fredag og da er det lov med litt adspredelse eller "lande før helgen" som det har blitt så populært å si.
 13. Feil, Jan. Ingen sjefer over meg i rett linje mot toppen sykler! Du baserer dine antagelser om andre på stereotyper. Det stemmer ikke alltid, ser du ;-)
 14. Gjør oppmerksom på at det er tre spørsmål i undersøkelsen. Ser at en gjøk har glemt å svare på spørsmål tre, og det ødelegger litt for analysealgoritmene mine.
 15. Fluestenger og vadebukser hadde de ikke, men flotte cowboyhatter til Ruffen og maurimitasjoner var det nok av. Crocodile tippet var heller ikke til å kimse.
×
×
 • Create New...