Jump to content

Ruffen

Medlem NFF - 2017
 • Posts

  11582
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  39

Ruffen last won the day on September 4 2016

Ruffen had the most liked content!

Reputation

1282 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Å himmel å hav....Jeg tror ikke jeg vet om noe sterkere låt! Leverer så sykt live. Si meg en som eier mer en Thåstrøm når han opptrer. Helt sykt overbra!
 2. Jeg har og noen såler til et par korkers som jeg skal kaste så langt jeg klarer. filten er ubrukt og gummisålene er så og si ubrukte. Har ingen anelse om modell. Kan se om det står noe på de når jeg kommer hjem mot helga. Hvis noen vil ha dette så gi et hint.
 3. Både durade og havabbor er fantastisk mat på grillen.
 4. Det håper jeg. Humor HELT etter min smak. Grisebra.
 5. Fantastisk Lars! Denne karen var og med på å gjøre denne sesongen til en spesiell sesong for min del. Så mange trivelige karer jeg ikke kjente fra før jeg har truffet i løpet av denne sesongen kommer til å stå som en milepæl for min del.
 6. Årets sesong er en sesong som kommer til å stå i spekulatoren for evig tid. Grunnen til det er fisketid. Jeg har bevilget meg meget fisketid dette året. Er oppe i over 40 teltdøgn til nå i år. Og sesongen er ikke over...... På tross av diverse begivenheter servert av djevelen selv med en hånlatter så har jeg klart å kose meg. En alle tiders start her på Sørlandet ga en god grobunn for en god turne på Nordkalotten i nesten tre uker. Det innbar alt i fra himmel til helvete. Som det bør og skal gjøres. Vel hjemme for å lade batteriene en liten stund bar det videre for å mislykkes å lykkes til de grader på Island. Slik det bør og skal gjøres. Jeg vet høst sesongen kommer til å fylt av skuffelser og oppturer slik den bør og skal oppleves.
 7. Det klekker aurivilli nå langt nord. Tro det eller ei.
 8. Jeg skjønner ikke hvordan man gir så anderledes tilslag når man fisker med flue men det er meg. Uansett. Hvis man ser på hundre fisker man får på flue. Hvor mange av de er ikke kroket i nærheten av leppene på fisken. Noen i tunga men de fleste sitter ytterst i munnen. Svært få fluer sitter dypt. Noen gjør det men jeg tørr hevde svært få. Dette blir nok litt anderledes når man fisker med agn som de fleste bruker sirkelkroker til. Jeg tror heller man bør tenke mottaksløst i så tillfelle. Vil legge til at det skader jo ikke å bare prøve.
 9. De derre småjævlene av noe knott som fyker rundt på vannet og plager livet av alt som prøver å klekke i all anstendighet. Finnes de i islandske elver?
 10. Så fint det er å se folk koser seg. Det er dette ørretfiske handler om. Trivsel! Av og til klaffer alt og av og til klaffer ingenting.
 11. Jeg sier ikke det er en sannhet. Jeg sier hva jeg føler. Men ok. Dere som kan dette får få rett da. Det er sikkert mye kulere å bombardere fisken med en eller annen tørrflue ennå prøve å tilpasse seg situasjonen. Jeg har gjort det mange mange ganger. Det funker. Det er faktisk heller ikke så vanskelig. Fisken tar som regel til slutt.
 12. Ser man det. Takk for svaret.
 13. Var det vanskelig å svare på?
×
×
 • Create New...