Jump to content

-Lars-

Medlem NFF - Standard
 • Posts

  10779
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  98

-Lars- last won the day on November 23 2019

-Lars- had the most liked content!

Reputation

3152 Excellent

1 Follower

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.facebook.com/totenprodukterflyfishing?ref=bookmarks

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det tror jeg er greit . . . Kom 12 meter snø her i natt. Tar med truger, for sikkerhets skyld 😆
 2. På brandbu har de ikke noe regler rundt det å kjøre bil med promille, så der er alle velkommen til å ta seg en rånerunde i stupfylla 🤠
 3. Usikker på om jeg kommer til å overnatte, siden jeg bor rett i nærheten, men ikke dermed sagt at arrangementet bør avlyses av den grunn. Dere andre får bare gjøre det beste ut av det 😄
 4. Ikke sant 🙂 Minnene man hygger seg med i ettertid handler ikke i første rekke om fiskene, men opplevelsene.
 5. Litt ymse fra årets sesong, som nærmer seg slutten for min del. Har vært en sesong på det jevne . . . Har truffet bra på forholdene ca 5 dager av ca 50 mulige, og det er vel omtrent hva man kan forvente 🙂
 6. Husker godt boosten som kom i kjølvannet av «På fisketur med Bård & Lars» på nrk . . . Plutselig var det skikkelig kult å fiske med flue, og rekrutteringen her til lands var veldig merkbar. Klarer ikke helt å se hva som skulle gi tilsvarende effekt nå, men plutselig dukker det opp et eller annet.
 7. Det var mer is enn åpent vann på godplassene nå, så denne turen kunne jeg selvfølgelig spart meg for. Snakket med et par fjærmygglarver på den lokale Circle K stasjonen, og de ga uttrykk for at det ikke fantes planer for noe masseklekkingerr før i slutten av april, og steinfluene sleit med omgangsyke. Nei, det er bare å innse at denne sesongen går i vasken, for det som evt måtte klekke kommer til å gjøre det midt i flommen, som selvsagt vil vare fra mai-oktober her på østlandet. Bare å flykte nordover, der det ser mer normalt ut.
 8. Skal gjøre årets første forsøk i elv i morgen, og aldri har forventningene vært lavere. Det er jo absolutt ingenting som minnet om vår her på østlandet, selv om det har vært plusgrader i sola på dagtid i det siste. Men det får så være . . . Så lenge det er åpent vann spiller det ingen rolle hvor mye snø som ligger på land, og det klekker garantert fjærmygg. Det jeg frykter når det gjelder dette fisket er vind, og om det har vært vindstille de siste 5 ukene, så blir det slutt på det når jeg rigger fluestanga. Fra mandag er kulda tilbake, og den slipper ikke taket før etter påske, så det er nå eller aldri.
 9. Har lagt merke til at den har gått helt av moten, sammen med det å slurpe kaffe fra skåla til kaffekoppen. Det er vel bare enda et eksempel på sunne tradisjoner som må vike for den nye latte-kulturen, som definitivt ikke har ført noe godt med seg. Ser det fortsatt selges sukkerbiter i enkelte nærbutikker, men det har stort sett blitt bestillingsvare, og min spådom er at den siste sukkerbiten vil forsvinne med siste nærbutikken. Suketter vil nok bli i handelen noe lenger, men ingen med respekt for seg selv putter vel i seg suketter til kaffen ?
 10. Det er ihvertfall ikke noe å stresse med før midten av juli, om du ikke tenker deg utenlands for å fiske. Om varmen kommer nå til påske, og det holder seg stabilt på 20-22 plusgrader døgnet rundt frem til ca uke 29, så ville jeg satt meg ned ved stikka og bundet en lettdresset fjærmygg. Dette er det eneste fisken kan komme til å vake på i år, og jeg har trua på at det kan finnes åpent vann litt ut i juli. Noe elvefiske kan du se langt etter, da flommen neppe legger seg før i slutten av oktober.
 11. Har sjekket påstanden din Vidar, og det kan se ut som du har rett i at det har vært labert her de siste ukene. Slik skal det ikke være, og for egen del har jeg antakelig brukt urovekkende mye tid på snømåking og teatersport. Har ikke sett merkbar fremgang hva kompetanse angår hos fluefiskere generelt, så hva unnskyldningen deres er for ikke å pepre tråden med spørsmål aner jeg ikke. Men jdet er nærliggende å mistenke at det har med janteloven å gjøre ! Meg på sykkel ? Nei, så jævlig haster det heldigvis ikke enda
 12. Må først få beklage mange timers ventetid på svar, men jeg driver folkeopplysning rundt hele kloden for tida, og mange trenger øyeblikkelig hjelp. Hemsil har gått litt for lut og kaldt vann de siste årene, men full krise er det ikke før det blir påvist harr i elva. Dresskoden er fortsatt beinhard, og det du har vært vitne til er den nye Simms Kinetic fiskevesten, og antakelig en prototyp på den kommende Simms Guideline vadebuksa. Gutta fra bozeman legger alltid turen til hemsil når nye plagg skal testes, da det er viktig å sjekke om godsakene tåler sterk vind. Men det er ting som tyder på at arbeiderklassen nå snart kan ta seg råd til et par døgn i fluesonene, så det er på høy tid å doble kortprisene igjen, slik at det opprettholdes en viss standard over klientellet i elva. Fiskene i elva er psykisk ustabile for tida som følge av at det knapt klekker døgnfluer i løpet av sommeren, og det kan virke som du traff dem på en middels god dag.
 13. Man blir åpenbart ikke for gammel for rock`n roll
×
×
 • Create New...