Jump to content

Jøran

Members
 • Posts

  408
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral
 1. Garmin Astro er jo egentlig en Garmin 62s med radiopeiler. Så derfor kan du nok kjøpe de samme kartene på SD brikke til Astroen som du kan til 62s`en. Og da ser du.. .. kan du kjøpe noe som heter Topo Premium. Da kan du få 2,3,4 eller 5 områder på samme brikke i 1:20000.
 2. Jøran

  Island 2012

  Gratulerer med flotte fisker!
 3. Hei! Var selv en tur der for noen år siden. Vi leide kanoer i Kjærringsjø på den svenske siden og bar/padlet oss ned til Rogen. Og derifra har dere mange muligheter. Dere kan holde dere i selve Rogen elller dere kan padle oppover Reva til den slutter og fortsette videre mot noen andre vann som jeg ikke husker hva heter, men da må dere bære litt.. Uansett dette er storslått natur og jeg lover dere en fantastisk opplevelse!
 4. Har brukt Orvis Hy-Flote med Frog Hair fluorcarbon som forlenging. Er det så stor forskjell på hva en bruker? Så lenge sena ikke er gammel og råtten da..
 5. Ok, da tar jeg meg mest sannsynlig en tur ut på lørdag, hvis vannstand og værforhold er bra Er Rennesøy bra om sommeren sier du? Da får du bli med meg en dag i sommer så skal jeg vise deg hvor det kan være bra. Hvis du ikke allerede har funnet godplassene. da
 6. Har bestemt for å fange min første sjøørret dette året. Har allerede bundet meg ett par hvite reker og noen hvite jiggy. Og er veldig sugen på å ta turen fra øynå og sør mot fjordene der det finnes brakkvann. Va på Ims og Høle og kikket litt for to uker siden og det så veldig lovende ut. Hadde med meg stanga, men det ble ikke noe av grunnet den sterke vinden og en kjæreste som ville videre Hva skjer om dagen Christoffer, har isen gått på Høle og Ims?
 7. Litt selvskryt.. Kastet 24 meter i motvind (lett bris) Og jeg er ikke god til å kaste altså! Kjempestolt. Følte jeg traff noe riktig i kastinga mi idag. Dobbelttrekket satt mye bedre.
 8. Jeg fant ut av det Når jeg festet den tykkeste delen innerst ble det noe helt annet. Jeg tok 2 meter av den tykkeste og nå føles det veldig bra Takk for hjelpen gutter.
×
×
 • Create New...