Gå til innhold

Stian F

Members
  • Innlegg

    88
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Super edit med good feeling´s tema Christoffer! KEEP EM COMMING!! Er ikke så veldig aktiv inne på dette forumet lenger, men er inne og leser på sjøørret-tråden vær dag. Har bete meg veldig merke i at det går i litt ´østlandsbanden, mot´resten av landet.?? Synes det blir litt dumt da denne tråden er for generellt sjøørret fiske, og at jeg da regner den for hele landet og gjelde.. Misforstå meg rett, fordi jeg synes alt dere skriver er kanon rapporter, og er ofte innom alle sine nettsider og leser og koser meg gløgg ihel med alt dere skriver og bildene dere legger ut. Men jeg la bare merke til at det ingen fra ´østlandsbanden´som har giddet og gi en eneste kommenter til den kanoone editén som Christoffer la ut, eller noen andre fra noen utenfor gjengen.. Dette er ikke ment som en krangelkommentar for og starte noe som helst her, og det er litt OT, men ville bare påpeke det da jeg syntes det ble veldig åpenbart. Så om jeg har såret noen eller noen føler seg støtt så er det overhodet IKKE meningen!! Vi har alle en lidenskap utenom det vanlige når det gjelder sjøørretfiske, og vi prøver alle og bidra til denne tråden på vær sin måte, SOO LET THE LOVE COME OUT TOO ALL OF US Mvh Stian F.
  2. Hahahaha, trodde jeg skulle daue når jeg leste første innlegg i denne tråden ;D ;D Synes VAK er kanon foretak/webside og er innom helste mange ganger til dagen. Men at noen kan begynne og grine litt bare pga noen ´puppebilder´er jo helt latterlig! Følte du deg veldig krenket?? (eller er det bare lenge siden du har fått deg noe? ) Synes jente fluerfiskere er dødskult og skulle ønske det fantes mange mer jenter med lidenskap til denne sport/livsstilen!
  3. fant disse i magesekken på en feilkroket fisk ifjor på samme tiden av året som nå, men om de har fått fargen etter at de ble svelget er jeg ikke sikker på..
  4. Heisann. Skal du fiske Horngjell så må du teste og feste bare ett silkebånd fremmerst på fortommen, da skal du se at det blir action hos horngjellen! Høres gjerne sprøtt ut, men du trenger ingen form for krok bare ett silkebånd på ca 10 cm ;-) Mvh Stian F.
  5. Jeg fikk også Taggmakrell her for ca 4 uker siden. Fikk 4 stk på +- kiloen inne i en liten molo nær Sola flyplass. Kjekk fisk, men ble litt skeptisk når jeg så den første pga har heller aldri fått en slik før!
  6. Kunne ikke vært mer enig Marbakken!!
  7. Da blir d turen dit Fredrik. Er jo ingen andre som vil anbefale noe tydeligvis :-P Mvh Stian F.
  8. Veldig OT dette MEN er det noen som skal ut i Bergen idag? Evt kan anbefale en bra pub/uteplass med live musikk?? Kykkelikokkossen min er fra Bergen, men stoler ikke på at hun vet om noe bra :-P Mvh Stian F fra Stvg ;-)
  9. Heisann. Jeg spør rett og slett alle som bor eller befinner seg i Bergen jeg Forstår godt hvis det ikke blir noe fiske på deg da JonnyS! Lykke til for kjerringa Mvh Stian F.
  10. Heisann. Er det mulig for en til og henge seg på? Jeg skal også en tur opp til Bergen denne helgen (skal egentlig besøke svigers, men de er så vandt til at jeg enten drar og fisker eller golfer, så lørdagen hadde jo vært ypperlig ) Jeg har desssverre ikke tilgang til bil der oppe da de ikke tør og låne meg bilen Men kan bli kjørt hvis det ikke er så altfor langt fra byen. (de bor i toppen av Øyjordsveien) Mvh Stian F.
  11. http://www.youtube.com/watch?v=rvCjDNRyQi8 Slår aldri feil når du er trøtt og kykkelikokkos maser Mvh Stian F.
  12. Hehe, har nå fått lastet inn mange gamle mobilbilder til pc'en og kom over ett bilde som jeg helt hadde glemt at jeg hadde. LITT OT FRA TRÅDEN DA MEN Husker du denne Toffa? HAHAHAHA. Mvh Stian F.
  13. Hallais Blitt lite rapporter fra meg i det siste. Har konsentrert meg mer om og finne nye plasser og prøvd og oppsøke fisken mer istedenfor og bare stå i en vik konstant. Har blitt mye fiske i Hafrsfjord, madla, Grannes og Sola, har funnet ett par plasser som leverer fangster jevnt og trutt men ikke de helt store SØ'ene (ENDA ) Blitt mye spasering fram og tilbake og mye notering i blokken om hvilket tidspunkt som leverer best når på dagen, vannstand, vær og vind. Er jo ikke de så helt varierende temperaturene enda da, men det er morro og se hva bare 2-3 grader kan skille med mtp. på hvor aktiv fisken er!! Har fått fisk på alle mine turer untatt 2 faktisk, -har hatt ca 30 turer, så og komme tomhendt hjem bare 2 av dem er iallefal rekord for meg!! Og det lover veldig godt selvom ikke en eneste av dem har vært over kiloen. (klarte og oppsøke en stim med SØ ipå søndag ettermiddag, og det resulterte i 4stk på ca 6-800gr. Stimen forsvannt plutselig men etter en liten halvtime med speiding og spasering så klarte jeg og finne dem igjen og fikk 3 stk til på omtrent samme størrelsen.) De fleste fiskene jeg har fått i Hafrsfjord har stått ganske dypt ca 2-3-4m (unntatt stimen på søndag) og har vært veldig vanskelig og få trigget til og ta, har hatt mange napp i fluene før det har vært fast fisk ofte. Har gått i mange forskjellige fluer: reker, lopper, jiggy, wolly bugger (rosa ), grå frede og polar magnus (hvit og rosa). Hadde en liten tur ut til Høle sammen med en kompis idag. FÆLE VINDFORHOLD OG NOEN SYKE VINDKAST!! Jeg fikk en SØ på ca 550gr på tredje kastet men det var alt vi så eller kjente til SØ. (fisket fra bryggen og kaien til venstre med fast intermediat, og synk) SØ'en jeg fikk der ute tok ca på 2-3meters dyp på en rosa og hvit polar magnus, så har en liten følelse av at SØ'en står ganske dypt enda pga vanntemperaturen. Nå har jeg dessverre ikke gått til innkjøp av en temperaturmåler til vann enda så kan ikke fortelle om tempen rundt omkring, men med de herlige og 'varme' temperaturene som har vært i lufta de siste dagene så er det nok ik lenge før det begynner og skikkelig skje noe. Legger ved noen bilder av SØ som har blitt fanget. Ha en fortsatt fin kveld! Mvh Stian F. Snart Påske
  14. Hahahaha, ser idag at det eg prøvde og skrive igår tydeligvis har kommet ut HELT FEIL!! (er ikke lett og begynne og skrive ett innlegg ifra en IPhone når du akuratt har kommet hjem fra kveldens festligheter!) Beklager d Flygefisk!!! Det eg mente og skrive var det at du gjerne fisker på feil plass, og at du heller må ta deg en tur ut med meg/oss slik at vi kan stå mer mannssterke og sammen få lurt noen SØ's ;-) Var ute en tur ved Bersagels området igår og fikk ikke noe som helst jeg heller, men så ett par fine som var oppe men utenfor kasterekke. Det du sier om at vannet muligens fortsatt er for kaldt nær land støtter jeg 100% men da det regnet godt inatt så er gjerne oddsene bedre idag enn igår. Beklager igjen for mitt talentløse tidligere innlegg, men kan fortsatt ikke forstå hvor resten av teksten ble av Gi en lyd om du vil bli med en tur ut den kommende uken så prøver vi sammen og få lurt noen SØ's ;-) Mvh Stian F.
  15. Hvor er *liker* knappen på FFS??
×
×
  • Opprett ny...