Gå til innhold

fiskern69

Members
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Innlegg skrevet av fiskern69

  1. Hva slags forhold skal til for at regnbuen trives og blir selvproduserende? Jeg tenker på PH,FØDE,GYTEMULIGHETER OSV. Noen som har forslag om linker til dette emnet? Har tilgang til 2 fisketomme vann som er uten tilgang til omkringliggende vassdrag. Det var mye stor aure i disse før 1955 da forsvaret :twisted: hadde storøvelse i området #-o . Har tatt PH og Nitritt prøver og alt ser OK ut. PH er på 6,7. Vurderer også andre fiskeslag som egner seg for utsetting. Et av vannene er 93 meter på det dypeste og kunne kanskje egnet seg til røye. Fine gytebekker er det også der.

  2. Teton' date='

     

    :twisted: Hvis du leser iforumet så var det snakk om 0,0 stanga som sage har produsert, & jeg sier min mening hva jeg mener & hva hensikten med en 0'er stang er for meg. jo for 3 gang sier jeg at ( JEG ) ikke vil kjøpe en stang som har en aksjon som jeg ikke takler pga at jeg kun har fisket med 4-5-6-8 er stenger & at overgangen til en 0'er gidder jeg ikke. Det er sikkert møkk tøft & få en stor ørret på den, men bakdelen er for det er at kastene ikke blir lengre en beina dine, & det ser jeg ikke hensikten med. ikke noe & diskutere. stikk & kjøp deg en 0.0 da, så kan du fiske 8)8). handler ikke om hva folk liker ( det er deres sak ) men for meg ( meg altså ) ikke aktuelt før jeg eventuelt blir sponset av sage ( som aldri skjer).... hehe!! du må lese hva som står i forumet, ikke gå kun ut av en spesiell text som jeg har skrevet. det blir feil (( bæsja i sekken lillegutt )) buuuuuuuu laugh.png' alt=':lol:'> laugh.png' alt=':lol:'> tørrpinne fisker? jo faktisk, der sa du noe, kansje jeg skal binde fluer av bark fra treet, det er stor mulighet for at det flyter bra. takk for tipset..[/quote'] :idea: :arrow: :evil: Ser at tørrfluefisker`n ikke tørr eller kanskje ikke kan forstå at noen faktisk er bedre kastere enn han selv. Du skriver at kastene ikke blir lengre enn beina dine. Har du lange bein :?: Kastet selv 10 meter etter en halv times trening og legger flua dunlett ned på vannet. Dette skremmer ingen storfisk,men det skremmer tydligvis deg :twisted:

  3. :D Ser at det er mange og negative utsagn om klasse 00 men det betyr vel bare at dere ikke tar utfordringen med et smil. Vær lett på handa,bruk ikke kraft vent med fremslengen å se hvor lett det går. Auren bryr seg mye om hva som serveres,men presentasjonen er minst like viktig. Fisker også med kl.7-6-5-4 og 2 og alle stengene kastes på forskjellig vis. Når jeg spurte om fluetips til den kalde årstiden var det til bruk i elver og os. ;)
  4. 8) I SEPTEMBER KJØPTE JEG EN SAGE TLX`7´10" #00 LINE. VEKT:1 1\8 OZ. UTROLIG GØY Å FISKE MED. HAR FÅTT 31 AURER PÅ DEN MEN INGEN OVER 400GR :oops: NESTE SESONG SKAL JEG TA DE STORE :twisted: .SKAL PRØVE LITT I VINTER OGSÅ. ER DET NOEN SOM HAR NOEN FORSLAG TIL FLUER SOM ER BRUKBARE I DEN KALDE PERIODEN :?: HAR HATT HELL MED FJØRMYGGLARVER NÅR ISEN LIGGER PÅ VANNENE,MEN DET MÅ VEL FINNES FLERE LØSNINGER.[/code]

    post-889-13949845906157_thumb.jpg

  5. 8) FISKER MYE I DEN ØVERSTE DELEN AV LYNGNA FORDI JEG BOR BARE 30 METER IFRA. LURER PÅ HVORFOR JEG ER ENSOM SOM FLUEFISKER DER OPPE :?: .HAR TATT FLERE AURER PÅ OVER KILOEN OG BEKKERØYER PÅ 400-500 GRAM :shock: . SKULLE ØNSKE DET BLE NOE AV LAKSETRAPPA I KVÅSFOSSEN,SLIK AT OGSÅ VI SOM BOR HER OPPE KAN FÅ GLEDE AV HAVETS SØLV :? . DET MÅ NEVNES AT LYNGNAVASSDRAGET ER FREDET OG FULLT AV SMÅVOKST FISK OPPSTRØMS FOSSEN. KALKINGA AV ELVA SKAPER GODE VEKSTVILKÅR OG AUREN TRENGER KONKURANSE.DET VISES TIL LÅGEN OG TRAPPA I HVITTINGFOSS DER DET IKKE HAR GÅTT UT OVER DEN NATURLIGE INNBOEREN,SNARERE TVERT IMOT.HER LIGGER OGSÅ EN AVSTEMMING OM DETTE. ØNSKER OGSÅ KONTAKT MED FOLK SOM SETTER FLUEFISKE I HØYSETET OG SOM BOR I NÆRHETEN :D
    • Lik 1
×
×
  • Opprett ny...