Gå til innhold

råttikæll

Members
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. En veldig fin en på 1,5kg
  2. Har snakket med noen seriøse butikker i Trondheimsområdet ang om de skal starte med scott stenger osv, men det er lite etablert, så de er litt usikre på om de våger å fronte det. Har hørt at muligens G-Sport heimdal skal starte med scott sine ørret-stenger. Er det noen som vet noe rundt dette eller andre butikker som har tenkt å starte med det? Hadde vært sjeft med et scottutvalg for treige trøndere også ....
  3. råttikæll

    #3

    for at stanga di skal få mest stabilt og "riktig" spenn, kreves det at den har en viss stabilisator om du vil. Dette gjøres hos mange stangprodusenter ved at man legger inn noen ekstra lag i "ryggen" på stanga. Når da stanga blir påfestet ringer og etc , så kan det hende i noen tilfeller at ringene kommer i feil posisjon i forhold til ryggen. Dette føles da som en unaturlig vridning i stangemnet under oppspenn. Dette er ikke noe problem hos stangprodusenter med manuell påføring av ringer, men ved maskinell påføring. Dette er ikke noe veldig vanlig problem, men merkes ved lavere snøreklasse som 3, 2 osv. Ryggen er på motsatt side av ringene. Ryggen er der forøvrig pga forskjellen i energioverføring fra fram til bakslengen. Sier ikke at dette er tilfellet hos alle produsenter, men hos en god del :twisted:
  4. råttikæll

    #3

    Jeg har vel prøvd stort sett alt av stenger som er noe å snakke om. Selv har jeg en eldre modell av F. Iron Fether #3 og Lpx #3 og streamdans GLX fra loomis. Den første er ikke å oppdrive lengre, men det er Lpx fra guide line. Loomis driter du i!! Ihvertfall til butikkpris.... Trout-serien er veldig bra, men litt annen aksjon og litt tregere enn lpx. trout tilgir mer av de potensielle kastefeilene man kan gjøre. Du må huske å teste stengene for å finne ut om ryggen på stanga er riktig plassert. Visst du ikke har mye peiling på dette, så kan du få en kompatibel persjon til å gjøre det for deg. Butikkansatte er ikke noe godt utgangspunkt for dette. De forteller deg i de fleste tilfeller det som er mest til deres fordel.
  5. råttikæll

    #3

    Forresten hvordan legger man inn skrytebilde av seg selv?
  6. råttikæll

    #3

    En femmer og en treer er alt en ørrettulling behøver. Du kaster fint 25m med en i klasse 3, men vinden er da av stor betydning. Lite vind er synonymt med #3 og litt vind krever #5! Kjøp en klasse 3 med det samme. G.L. LPX, Slate light weight og sage er alle bra stenger. Slate er den peneste.
×
×
  • Opprett ny...