Jump to content

Mygglarva

Members
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Reputation

5 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gleder meg til å prøve. Skal prøve å være tålmodig og gi det en ordentlig sjanse. Skal legge inn melding her til våren hvordan det går 😊 takk for svar.
 2. Hei. Så hyggelig å få svar så lenge etterpå. Jeg rakk aldri å få prøvd disse. Det får heller bli til våren. Det er fint å få høre at dere får fisk på disse. Fint å høre om teknikker dere bruker også. Har lest en del om det og gleder meg til å prøve. Blir vel som da jeg startet med tørrflue. Syntes det ikke funket, helt til jeg klarte å presentere flua bedre og litt med fluevalg. Blir kanskje at jeg må øve litt på buzzerfiske også før det gir uttelling 😊
 3. Hva tenker du om denne da? Prøvde en med svart kropp og hvit bindetråd med neglelakk, men det ble ikke bra. Den ble helt svart uten at man så ribbingen så det ble ikke noe suksess. Er det viktig å ha med de «kinnene»?
 4. Takk for svar fra deg også. Skal lage noen nye og prøve noen med konas neglelakk og noen uten
 5. Hei. Takk for svar. Da skal jeg prøve å avansere dem litt og prøve igjen
 6. Hei. Ja den var bra. Jeg leste den. Takk. Men vet du ut ifra bildene jeg la ved om de buzzerene vil duge?
 7. Har vært å fisket med tørrflue i noen vann det vaker mye og ikke er så stor fisk. Har fått noen ørret, men nå på høsten de siste dagene så ligger flua urørt og det vaker rundt flua. Jeg har prøvd med mygg i alle størrelser, maur osv. Da leste jeg om å fiske med buzzer. Jeg har lagd noen men det biter heller ikke på disse. Fisken er oppe rett under vannflaten og spiser så den tar jo noe. Mulig jeg skal lage med oppheng og flere buzzere eller med tørrflue som dupp. Det slo meg også om ikke buzzerene mine er gode nok? Da jeg leser om andre som binder med hvit rib osv. Er de disse her som er avbildet gode nok? Og bør jeg trekke inn veldig sakte eller bare la de henge i vannet?
×
×
 • Create New...