Gå til innhold

Fazer600

Members
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Fått endelig svar på denne saken og jeg får ny stang uten mellomlegg! Kommer helt sikkert til å bli veldig fornøyd med den nye stangen.
  2. Fazer600

    Eropea no12

    Flua er konge bra på selektiv ørret i vann/elv. Men problemet er fortomstvinn. Har prøvd å binde inn hacklet så glissent som mulig, men med 0,12 - 0,14 mm spiss blir det tvinn. Hacklet fungerer faktisk som en rotor... Noen som har noen tips på hvordan å unngå dette? Kanskje noe man kan smøre fortomen med, slik at den blir stivere i tillegg til at den bryter vannoverflaten? evt noen erfaringer med gode fortommer?
  3. Det skal være umulig. Det er en voldsom stigning i fra Gol og opp til hemsedal. Flere fosser o.l. Gjedda må da i tillegg forsere demningen for å komme seg til Hemsil...
  4. Noen som har noen tips på bra nettbutikker for kjøp av flubindingsmaterialer?
  5. Må si at den lokale forhandleren gjør så godt han kan og er meget behjelpelig. Etter hva jeg forstår så møter han motstand fra dem han leverte stanga til. Om dette er til Orvis direkte eller Bios vet jeg ikke. Vi får se hvordan saken ender opp.
  6. Fazer600

    Tisleia

    Noen som har noen erfaringer med denne elva? Var der i sommer og ble skuffa. Var lav vannføring. Noen som har noen tips om gode, mindre fluefiske elver i hallingdal?
  7. Spørsmålet blir sikkert evt om jeg må ut med et mellomlegg og evt hvor mye? som sagt kostet stanga 4200 kr for 10 år siden (Orvis HLS) og denne nye kan jeg få til 5000 kr på tilbud (veil pris 6300 kr). Gamle stanga var veldig bra og jeg var utrolig glad i den stanga. Det burde også telle!
  8. Noen som har noen erfaringer fra Hallingdalselva i de senere år? Har selv fisket der endel uten store resultater. Snitt vekta ligger på 2-300gram. Vet at det blir tatt noen giganter av og til. Fisker stort sett med tørt fra gol camping og nedover til svenkerud. Tidvis i juni er det brukbart med insekter og vak, men dette gir seg fort utover sesongen. drar du opp til Hemsila, så er det en annen verden. Lurer litt på om hvorfor elva har tapt seg så sinnsykt. For 5-10 år siden var elven en helt annen. Ser også at det har blitt vesentlig mindre fiskere i elva også, og de jeg har snakket med er enig om at elven har tapt seg.
  9. Fazer600

    Garanti sak

    Var så uheldig å knekke min gode gamle Orvis HLS stang. Men de sier jo at det er 25 års garanti på disse stengene, så det burde ikke være noe prob tenkte jeg. Men nei, gutta på Orvis har klart å rote bort gamle stanga mi! Diskusjonen med Orvis går nå fram og tilbake om hvorvidt de skal erstatte gamle stange mi med en ny T3 stang, noe jeg mener de burde gjøre. Orvis er vrange og forlanger ett mellomlegg på T3 stanga. Noen som mener noe om evt mellomlegg? Gamle stanga er 10 år og jeg betalte 4200 kr da. Ny T3 stang koster 5000 kr på tilbud.
×
×
  • Opprett ny...