Gå til innhold

Manchester United 10/11


Lars L

Anbefalte innlegg

Tror Rooney blir svært viktig i kveld. Håper han tar med seg den rette energien inn i denne kampen og feier Chelski av banen.

Ellers tror jeg Nani og Valencia kan terrorisere forsvaret deres i kveld, strålende at Valencia er tilbake.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 556
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

Mest aktive i denne tråden

Postede bilder

Ja, dette ble jævlig bra og ser lovende ut. Vi har 1,5 bein i finalen. 0,25 bein mangler for å slå chelsea på hjemmebane  8) og 0,25 for å slå schalke over 2 kamper  8)

Da tipper jeg Barcelona står på motsatt banehalvdel. Tror de slår Real over 2 kamper. Er redd vi ryker på en smell da. De er så sykt gode om dagen. Skal vi prate fotballens verdenslag alà de russera i hockey (hva var det dem het igjen?), så må det være dagens Barcelona. De er som United i de beste perioder av kampene, bare at de er det i alle 90 minutter omtrent hver eneste kamp. Man kan ikke annet enn å respektere dem!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Å vi rusler videre.... Digg med seier idag, blir utepils nå. Å så slo jaggu FFK brann og gett. Knall lørdag detta.

Ja, full kontroll i dag bortsett fra de første 10 minutter. Mange var gode og ingen hadde en spesielt dårlig dag. Da er det få som slår oss på hjemmebane  8)

Synd at Chelsea klarte å lure inn ett mål. Håpet på en uavgjort og videre frustrasjon der. De ble buet av banen av egne fans etter førsteomgang. Og det til tross for at de spilte bra. Manglet kun det forløsende målet. Sier jo litt om laget. Finnes jo ikke èn sympatisk spiller der. Umulig å like så sant de ikke vinner. Selv for egne fans og deres egne mødre  :D

FFK bryr jeg meg ikke om. Men alltid greit at brann taper  ;D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjempe deilig seier ;) nå skal vi ta PL gullet :D FA sitt forsøk på å sabotere for oss fungerer ikke :D

Hehe...Funker like bra så lenge man har telefon. Men hvorfor slik hvit gammel? Har FA forbudt mobilbruk mellom trenerne og glemt gode gamle analog?  ;D

Rooney bekymret meg ikke mye. Har nok av spillere som kan lage mål! Men er godt at han er tilbake og sikkert skikkelig tent når sluttspurten begynner for alvor :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja vi vinner ikke kamper ved å bomme det jeg ser som 1 100% sjanse og 1 110% sjanse. Synd det var Berba som fikk de begge, men sånn er det en gang i mellom. Forøvrig så burde Berba vært byttet ut etter begge de bommene han hadde, for han har dessverre et stort problem med selvtilliten, å den mister han fullstendig når han bommer sånn. Men for hans del så er det jo bra at han ikke ble byttet ut, for det hadde jo ikke gjort saken bedre for hans del.

En annen ting jeg synes er håpløst er engelske dommere. Det er en fornøyelse å spille CL, dommerene der er mye bedre og konsekvente, selvom de kanskje dømmer noen flere frispark igjennom kampen. Rekordsvake dommere i england om dagen. Skal ikke skylde på de for kampen i går, men det kunne ha vært anderledes om han ga kort tidligere.

Hva drev forresten produserne av kampene i går, filmet jo mer publikum, spillere og kjente fjes fremfor kampen....

Nok oppgulp :D kampen og fa cupen er herved lagt vekk :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider


×
×
  • Opprett ny...