Gå til innhold

Nytt Nikon DSLR for foto og film *Haster


Frode S

Anbefalte innlegg

Vi trenger ett nytt DSLR til jobb da det gamle har konket.Har hatt Nikon fra før, så med tanke på eksisterende utstyr er det Nikon som er aktuelt.

Kameraet vil bli brukt til stillfoto, men også en del til film med ekstern mic. (vi har en Røde stereo mic fra før.) Det er viktig at det er et kamera som har grei lydkvalitet under filming (har brukt Canon 550D med denne mic'en og det ble katastrofe)

Noen tips råd før kjøp i dag? Trenger ikke være high-end så et sted mellom 5-8000 for huset hadde vært ønskelig

Frode

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I det prissegmentet har du jo ikke akkurat flust med valg... Nikon D7000 er jo fortsatt et knakende godt kamera, bruker det selv i pressesammenheng, og har levert bilder og video til VG, TV2, MG Magazine, og en rekke andre medier.

Det eneste rimeligere alternativer er jo Nikon D5100, som deler en del av innmaten med D7000. Har ikke noen hands-on-erfaring fra det kameraet selv.. Men på papiret er det et ganske solid kamera, mye for pengene - og deler som sagt mye av teknologien med D7000.

Kan lett anbefale deg sistnevnte, innenfor budsjettet ditt (sånn ca). Men tror ikke du går på noen helbom om du går for det rimeligere alternativet heller.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...