Gå til innhold

FOREDRAG MED BORGAR PETTERSEN 28.03


Gisle Helgesen

Anbefalte innlegg

Røyken & Åros Jeger og fiskeforening arrangerer åpen klubbkveld med foredrag av Borgar Pettersen. Kveldens tema er Tynningsfiske etter Abbor i overbefolkede vann. Borgar har lang erfaring med tynningsfiske i Dofa og skal vise oss alle sine triks for og desimere abborbestanden i potensielle gode fiskevann.

[attachimg=1]

Foredraget er starten på vår satsning for og gjøre et av våre lokale vann, Skapertjern, til et bedre fiskevann. Så er du interessert i og vite mer om tynningsfiske etter Abbor, så er det bare og ta turen innom, og skulle du ha lyst til og bidra med selve fisket er det selvsagt muligheter for det også ;)

onsdag 28.03 klokken 1900

Skytterhuset, Smemyrveien, Follestad næringspark, Åros

Gratis entre

Enkel servering.

Vel møtt

Styret

post-2382-13949891642115_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk til Borgar for et meget spennende og interessant foredrag om tynningsfiske av abbor. Vi (markagruppa i Røyken & Åros Jeger- og Fiskerforening) driver i disse dager med innkjøp av ruser og utstyr. Vi skal i gang med et prosjekt i et lokalt vann og har med dette foredraget et veldig godt grunnlag for å kunne lykkes. Dette blir spennende!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Blir spennende å høre resultatene i årene som kommer.

OFA lag har drevet med dette i maaange (20-30 år) For noen år siden konkluderte en med at det ikke hadde gitt ønskede resultater. Stor ørret og abbor spiser små abbor, det regulerer seg selv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...