Gå til innhold
  • 0

Første bellybåt


Victor P

Spørsmål

Etter litt grubling og flere nesten-kantringer i ei lita glassfiberjolle, har jeg funnet ut at jeg bør gå til anskaffelse av en bellybåt.

Det er sikkert flere her som har gode erfaringer og tips, men jeg forstått det slik at de fleste bruker Guideline sin Drifter. Jeg har enda ikke funnet en Drifter til fornuftig pris eller komplett pakke.

Er det noen som vet om et sted eller noen som selger denne til er bra pris?!

http://www.fluefiskesiden.no/forum/index.php?topic=25862.0

Har også vurdert http://www.skittfiske.no/Avdelinger/FISKEUTSTYR/Belly---pontonb%C3%A5t.aspx. Noen som har erfaring med denne? Det er i alle fall en fornuftig pris på en total pakke.

Men det er vel en stor fordel at belly'en kan pakkes ned?! Skal man på tur, virker det fryktelig klønete med en fult oppblåst båt. For å ikke snakke om to-tre.

Tips og råd taes i mot med stor takk.

Hilsen Belly-jomfru

Lenke til kommentar
Del på andre sider

8 svar til spørsmålet

Anbefalte innlegg

  • 0

Jeg har akkurat anskaffet meg denne kinetic bellyen og den virker og være megett solid og stabil. Dessuten er det to hovedkammer med luft +sittepute og rygg. Har en Ron Thompson og dette er vel det en kaller en u båt altså bare et kammer og så har du ræva i vann hele tiden. Gå for kinetic sin blåste opp min uten pumpe på bare noen minutter og så sitter du som en konge.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 0

Akkurat!

Jeg som trodde det bare var Drifter som var konge.

Takk! Nå føler jeg meg motivert og snart litt blakkere :) Hvordan er disse svømmeføttene som følger med? De ser litt stive og middelalder-lignende ut.

Hvordan erfarer dere at stanglengde har noen invirkning i belly? Har fått inntrykk av at folk liker litt lengre og mykere stenger ved slikt fiske.

Gleder meg til å få testet ut, flere vann som huser store deilige vulgata om dagen... *drømme seg bort*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 0

Min anbefaling er å stikke innom en dykkesport butikk og kjøpe et par neoprensokker med gummisåle og et par splitfin svømmeføtter.

eksempel

http://www.beuchat.fr/index.php?id=35&cat=1&sscat=40∏=267

Disse heter rikitignok biofinn, men er like herlig splitfin i min bok

http://eshop.dykkersport.no/main.aspx?page=articlelist&gid=1005&gidlevel=2

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 0

Svømmeføttene til kinetic bellyen er greie nok ved praktisk fiske men for transportstrekninger blir de litt små. Sitter godt på skoen, hel såle og helkappe samt reimer som spennes over risten. Bellyen forøvrig er helt konge 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 0

Da er det vel ikke noe å lure på... Turen går til skitt fiske på fredag, blir moro å få prøvd ut. Blir kanskje litt barnslig å glede seg så mye til å kjøpe seg en liten gummibåt men.

Takker for alle svar og tips!

Jeg har noen sjøføtter som er veldig raske, men de vil jeg helst la ligge sammen med dykkeutstyret. Får se om jeg investerer i noen nye som "bråker" lite. Og en sigar kanskje :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...