Gå til innhold

Nye Hardy Perfect?


torese

Anbefalte innlegg

Hei,

Noen som har erfaringer med disse? Jeg kjøpte en slik da jeg var innom Hardys butikk sist uke og førsteinntrykket er svært bra. Made in Alnwick, dreid aluminium, 15 kulelager, fantastisk lyd og etter min mening en latterlig høy pris. Men siden man lever kun engang og snella var satt ned med 40% klarte jeg ikke å la være.

Ellers var hardys butikk og museum en gedigen skuffelse. Museumet var et lite rom med noen får stenger og bilder og fabrikkutsalget bugnet av made in china stenger/sneller. Ikke akkurat det jeg forbinder med Hardy.

tore

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest storfemti

Grattis med kjøp av verdens flotteste snelle og med kanskje den beste pornolyden av en knarr noen gang laget <<l

Ser de eldre modellene gå for nesten nypris på Ebay, enkelte mye mere. Har bare fiklet med et par og av det jeg har sett, er det definitivt kvalitetsvare. Har vært sugen på en sånn lenge, men prislappen har stoppet meg :-\

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei igjen,

Beklager! Butikken ligger i Alnwick i samme bygg som selve fabrikken hvor alt av hardys stenger og sneller ble lagd i tidligere tider. Nå var det kun produksjon av perfekt sneller og noen få splittcane stenger igjen. Han som sto i butikken hadde et håp om at stangproduksjonen skulle tilbake til England og alnwick i alle fall for de dyreste stengene. Kvaliteten på det som kom fra østen var svært variabel kunne han fortelle.

Tore

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...