Jump to content

Jan R. Abrahamsen

Members
 • Content Count

  1276
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Jan R. Abrahamsen last won the day on February 22 2015

Jan R. Abrahamsen had the most liked content!

About Jan R. Abrahamsen

 • Rank
  Aktiv

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ikke lenger for salg, god påske.
 2. Ønsker i utgangspunktet ikke å bytte, prisantydning 3.800,- pluss frakt.
 3. Lufter om det er noen interesse for denne. Passer ikke helt min kastestil, og vurderer å kvitte meg med den til fordel for noe annet. En utrolig flott bygget stang, med karbontube. Stang og stangtrekk helt strøkent, noen merker på tuben, men fin den også. Spørsmål på pm.
 4. Fin messe, veldig bra at Gero gidder. Håper de får solgt såpass mye at de gidder neste år også. Takk til utstillere også, rfor at de stiller,opp!
 5. Akkurat det kommer vel litt an på kroppen vel...
 6. Vak er en bra start på en vellykket tur, gode venner er også viktig, skal i grunnen ikke så mye mer til enn det. Fint om en får fisk, men det er ikke det viktigste.
 7. Første stanga var en todelt Fenwick Streamer, ganske bløt, men den fungerte den også. Lånte den ut til en kompis som manglet stang for femten år siden. Fikk den tilbake i helgen som var, til stor glede må jeg innrømme. Den er litt sliten blitt med litt lakkslipp i surringene, men hva den stanga har ført med seg av livskvalitet, reiser i inn og utland, og ikke minst venner kan ikke betales i penger...
 8. Har en bergans med kile, hjalp fælt det! Denne passer i alle Bergans poser.
 9. Om man skal fotografere ting, med en plan, så er et slr det beste. Om man skal ha et kamera for å dokumentere fisketurer og annet man driver med, så ville jeg uten å nøle gått for et bra kompaktkamera. Mange av disse tar bilder som kvalitetsmessig er omtrent på høyde med et slr kamera, og makrofunksjonen på disse gjør det i tillegg langt enklere å ta insektsbilder. Har ei knallgod makrolinse til Nikon slr, men det krever langt mer få gode makrobilder med det, enn med kompaktkamera synes nå jeg iallefall. Jeg har brukt bildene fra kompakten til foredrag, og også brukt filmsnutter tatt med det samme til foredrag. Det er mer enn godt nok, og veldig lettvint. Prøv G12 du, og om den ikke blir for stor, så tipper du kommer til å trives med det kameraet.
 10. Svarer kanskje på noe du ikke spør om, men innbiller meg at vi tenker bilder på samme vis. Jeg har speilrefleks, og flere linser, men det jeg tar aller mest bilder med et et kompaktkamera. Jeg har et Canon S95, som nå er noen år gammelt, men det tar fortsatt gode bilder. De senere åra har det kommet mange veldig gode kameraer i den klassen, Sony RX100 i flere versjoner, Panasonic TZ i flere versjoner samt Canon kameraer i ulik størrelse. Felles for disse for min del, er at de går i fluevesten, og er tilgjengelige til enhver tid. Fisker du med en kompis, og dere står i nærheten av hverandre, så trenger du ikke planlegge så mye før bilder skal tas, og du får fiska sjøl også. Blir mye mer drass med en slr, og det fører til at det ikke blir brukt så mye for min del.
 11. Totenfarse? Aldri hørt om det engang, og det der med verdensherredømme kan dere bare glemme i Larvik iallefall! Ække noe som hete mannasmak! PS, dette er ikke noe jeg lurer på forøvrig, kunne bare ikke la det stå uimotsagt. Takk for meg.
 12. Fisker ikke allverdens etter sjøørret, men jeg stilte vel inn motstanden på skruen i midten som jeg syntes var passe, så skjedde det når jeg dro snøre av spolen ved kasting. Skal en ha ut 20 -30 meter og skruen i midten følger med, så faller den av selv om den har aldri så fine gjenger. Det var iallefall det som skjedde meg.
 13. Har hatt en i sjøørret størrelse. Opplevde rett som det var at spolen falt av. Om jeg gjorde noe galt vet jeg ikke, men jeg kan ikke tenke meg hva det skulle være. Liker snella, både design og fordi den er norsk, men som fiskesnelle var det ikke noe for meg.
×
×
 • Create New...