Jump to content

Sindre S. Linn

Members
 • Posts

  154
 • Joined

 • Last visited

Reputation

56 Excellent

Contact Methods

 • Website URL
  https://instagram.com/norwegianflyfishing/

Profile Information

 • Interests
  Fluefiske

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vurderer å selge noe utstyr som ser ut til å bli lite brukt i kommende sesong da jeg stort sett fisker med litt tyngre utstyr. Det er fra før minimalt brukt, og er i strøken tilstand. Scott G2 883, som ny, litt misfarging på kork, ikke mye. Solgt Waterworks Lamson speedster 1.5 Black/orange solgt Eikre evolo longbelly #3 prøvekastet. 350 Snowbee xs wf #3 helt nytt 350kr Guideline Presentation #3 prøvekastet solgt Royal wulff Long belly prøvekastet #3 solgt Vision vibe 85 #7/8 Helt nytt 300kr Vision extend LB #6 helt nytt 250kr
 2. Abc fritid på lade hvis den lever fortsatt. Usikker på evt. Utvalg.
 3. Best fiske stjørdal. Vet det var en gsport på Heimdal, men denne er vel mx-sport nå. Vet ikke om de har noe særlig utvalg.
 4. Mener Robban her inne har kjøpt en. Kan jo hende han har testet sin. Tror det var en 865.
 5. Hva slags stang er det snakk om? Noen av de med oppgitt kastetevekt har oppgitt vekt for overhodet-kast eller ved enhåndsbruk. Ingen fare å gå opp noen gram som regel, men det er vanskelig å finne noe som fungerer 100% til både overhodet og tohånds spey. Prøv guideline multitip, jeg likte det ganske godt, men gikk etterhvert over til et rent klumpsystem fordi det gir litt flere muligheter mtp. Densiteter.
 6. LTS har ikke samme garanti som scott osv. Men jeg har lest litt og fått med meg at syrstad og co. Gjør en god jobb hvis uhellet skulle være ute og du knekker en stangdel eller noe sånt. Korken er ikke av samme kvalitet som på min radian, det er Hvertfall sikkert, Men kanskje den er mer enn god nok likevel. Ellers er kvaliteten på bygget veldig bra i mine øyne. PS. Det skal komme en across 10' 8/9 nå også. Den er kanskje enda drøyere og mer basert på de som utelukkende bruker enhånds til laksefiske. Kjenner ikke t3h, men jeg har forgjengeren, t2h 1409. Kan vel forstå hva du mener med grov bunndel sammenlignet med andre stenger hvis den er lik min t2h. Synes ikke radian er noe Grøvre enn andre i de tilsvarende klassene. Med unntak av noen sage modeller som er nesten skummelt tynne. (Cirka 489 f.eks) Teknikk og den biten der kan vel være vanskelig, men jeg har hatt flere stenger jeg ikke har likt veldig godt i starten, prøvde med andre snører og plutselig var det en favoritt..
 7. LTS sin across er etter mitt syn helt i toppen sånn kastemessig. den klarer det som er målet med stanga, spenne opp uten at alt må være perfekt hver gang. Og kraft er det i massevis. For meg ble den litt for myk, og ville ha noe enda vassere. Hva slags scott-stang hadde du? det har jo skjedd litt forskjellig hos de fleste merker hvis det er noen år siden du hadde scott.
 8. Der sa du det. Da er det igjen dette med klumplengde/Vekt. Du kan få belastet en stang like mye med en kortere, tyngre klump, som tar mindre plass, men det er ikke dermed sagt at kastet blir like langt.
 9. Ser ut som at han på filmen over bruker Langline, ikke skyteklump. Da blir det et litt annet scenario enn med klump/monoskyteline. Jeg er enig med tom, lengre line, større D-Loop, lengre kast, men dette krever en annen teknikk enn med korte klumper. Når det er sagt, prøv å eksperimentér med litt overheng med skyteklump. Jeg mener at litt overheng, (0,5-1m) gir ei trangere bukt ved speykasting. Om det er riktig vet jeg ikke, men det virker sånn når jeg kaster. Ofte
 10. Jeg har hatt den. Veldig god stang hvis du kun skal speye med den. Brukte 19-21 grams klumper på den. Stanga er lett å spenne opp, og den har en relativt kraftig bunndel. Syrstad har bygd stanga for at det skal være lett å oppnå lange, gode kast uten å være nødt til å treffe 100% på innkastet. Jeg solgte den og kjøpte Scott radian 10' #7. Den eneste grunnen til det var at jeg ville prøve noe litt raskere. Det er vel heller ikke til å stikke under en stol at byggekvaliteten på Scott er ganske mange hakk over mange av stengene som er produsert i Korea.
×
×
 • Create New...