Gå til innhold

Turen går til Risør


Stene

Anbefalte innlegg

Heisann!

Etter mye og hyppige diskusjoner oss i mellom har vi funnet ut at høstens sjøørret tur går til Risør traktene, Da litt fordi det har vært mye snakk om Sandnesfjorden.

Planen var da å ta med lavvo, men eieren av denne skulle brått ikke være med så det blir hytte leie av økonomiske valg. Forresten noen som har snøring på hytteleie i disse trakter? Sjekka så vidt ut Moen Camping, men der var standaren meget høy. Vi skal jo tross alt fiske å ikke sitte inne på den 74m2 hytta med TV :D

Om noen har vært i området å fisket, evt vært rundt disse trakter på ferie å hørt noe så hyl ut. Risør & Omegn blir det vel uansett regner jeg med, men alltids ålreit med tips om plasser det er verdt å ta ett par kast på:)

Tar i mot det meste med åpne armer. <<l

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Risør er helt sykt bra. Har bare vert der med båt å dykka etter krabber.

Vi så alltid mye sø som sto helt stille å spiste på lopper i små trange sund. Prøv å skaff dere en liten gummibåt eller noe så kommer dere rundt på alle de små holmene rundt omkring. Et område som er vert å legge litt tid på http://kart.gulesider.no/m/9el7G

Ta en titt rundt bena dine også plutselig så er det en diger krabbe som sier hei

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takker nok en gang for råd å tips Son's! Har markert på kart, så vil nok tru vi prøver oss det stedet først. Så utrolig giftig ut:D må se Ann om det er båtutleie der nede, samt avklare hytteleie:)

Krabbedykking ja.. Mye stort å få nedover?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bedre å ta Kiwien v/bensinstasjonen på vei inn til byen da ja ;)

Av campinghytter etc. så vet jeg bare om Røed camping. Ligger langs innfartsveien, men riktignok et godt stykke unna byen. Aner ikke om de har hytter. Er også flere nybyggprosjekter like før smørøyet som jeg antar har noen ledige sengeplasser...

Kanskje denne er til hjelp?

http://www.visitnorway.com/no/ProductDirectory/?pid=71351&cat=3451235

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det ble booking av hytte gjennom Norgesbooking, da en privathytte som blir leid ut. kosta litt penger, men da blir det hvertfall ikke lavvo å regnværet. :rolleyes:

MEN blir været SÅ ille at man må holde seg inne i lengre perioder om dagen, er det godt vi har med Vianvang Dram fra Brimi :) er da meldt bortimot 12ms på søndag... men det er jo da dem sier det er best fiske? :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...