Gå til innhold

Barrio SLX testet av amatør


Paul West

Anbefalte innlegg

Da har jeg brukt en av SLXi linene på noen turer og kan si litt om hva jeg synes.

 

Lina jeg har testet er den lys-olivengrønne varianten som er synk 1 (synkehastighet 1 til 1.5 in/s) i klasse 6, og jeg har kastet og fisket dette snøret på en Stickman T6.

 

Erfaringer så langt:

Bra WF line som er god både til overhodekast og vannkast. Har lang baktapering og tåler derfor ganske mye overheng. Synke varianten av SLX oppleves ikke like "rå" til vannkast som flytevarianten fordi det ikke er like lett å løfte og sette opp D-bukta med ei synkeline som med flytesnøre. Jeg liker den nøytrale grønne halvgjennomskinnelige fargen på lina, tror faktisk jeg foretrekker denne fremfor klare/glass-liner (særlig i solskinn). Synkehastigheten på lina er som på fast int glassliner (som f.eks. SA Stillwater, Snowbee XS clear). Lina er ikke for lett i spissen (som liner med TT fasong noen ganger er) og slår fint over lange fortommer og "store" fluer.

 

De eneste tingene jeg har å utsette på lina er at den pga. profilen "sagger" litt i vannet, lina har mest vekt bak i klumpen og den synker derfor noe raskere i bakkant av klumpen enn foran. For meg er ikke dette en showstopper, heller en avveining mellom dette og de gode vannkast egenskapene. Jeg skulle også ønske at lina sank bittelitt langsommere...

 

Alt i alt så er jeg meget godt fornøyd, kommer til å bruke denne lina mye.

 

Jeg har også kjøpt den lysebrune varianten (synk 3). Denne har jeg ikke testet ennå siden påskens turer gikk til grunne SØ plasser.

 

Grunde

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...