Jump to content

Paul West

Members
 • Posts

  154
 • Joined

 • Last visited

 1. Evotec 85 har jeg brukt mye med den stanga. For å lære seg vannkast er det helt suverent. Det kommer litt til kort når det gjelder å kaste langt ned overhodekast, men det oppveies egentlig av hvor gøy det er å få til vannkastene lekende lett. Så jeg anbefaler deg virkelig å få tak i et slikt et. Det er ikke et universalsnøre, men likevel, kjempegøy kombinasjon med den stanga og det snøret
 2. Bruk en ferdigtapert fortom med 3x i tuppen. Den vil sannsynligvis rulle lettere ut på vannet. Spissen kan være 5x.
 3. Fariosnøret har omtrent identisk profil og vekt med det snøret han allerede har konkludert med at han ikke får helt til, så jeg ville spart de pengene.
 4. Prøv Guideline Presentation. Litt kortere klump og litt lettere. Nesten helt sikker på at du kommer til å like det. En meget bra kombo, tror jeg. Og jeg har fisket mye med den stanga.
 5. Ser ut som det er veldig likt Barrio SLX ut fra beskrivelsen på nettsiden til Guideline. Samme klumplengde, lik profil og samme tyngde (#5= 12g)
 6. Sorry, Itte Hackel, det var ikke meningen å være ekkel. Lett å glemme at det sitter folk bak nickene. Jeg kan ikke noe særlig om det jeg heller, og kunne dermed ikke forstå hvordan du kunne tenke at fortommen var for lang når den helt tydelig funka VELDIG bra. En midlertidig empatisk svikt der. Unnskyld. Man skal aldri kritisere at folk spør. Det er det jeg egentlig lever ved. Takker for korreks.
 7. Snedig. Andre får ca ørten og en halv fisk på no time i videoen, og likevel kommer spørsmålet om han bruker for lang fortom! :-p
 8. Paul West

  8'6 vs 9'0

  ViktorS; Jeg kjøpte en Loop Evotec mf 905. I tillegg har jeg en Winston Biit 905, en Winston WT 7,6" #4 og en Zpey Lean Green #3, så da blir det liksom ikke rom for Farioen. Jeg fisker mest med Loopstanga, da den liksom bare passer meg.. Men som sagt, Fario 8,6 #9 er en godstang. Følte liksom at jeg kunne gjøre hva jeg ville med den i hånda. I tillegg føles den utrolig lett, noe som er deilig hvis man sliter litt med skuldre, slik jeg av og til gjør.
 9. Paul West

  8'6 vs 9'0

  ViktorS; Jeg har kastet mye med Fario 8,6 #5, og kan love deg at din opplevelse av å kaste med den er veldig lik den jeg har hatt. Jeg har også eid Fario 905, og den er helt annerledes. Den kortere varianten føles utrolig mye lettere, og er i det hele tatt mye enklere å kaste med, syns jeg. Den føles som en firer, men har power nok til femmersnører. Jeg valgte til slutt å selge min fordi jeg fant en annen stang jeg fisket enda bedre med, men det var med tungt hjerte, for den korte Farioen var en skikkelig godstang. Den ble likevel stående etter hvert, og da solgte jeg den like godt.
 10. Blir aldri lei av ham. "Shoot! When it rains it pours!"
 11. Har en sånn. Ligger i sekken eller vesten. Bruker den rett som det er hvis jeg sitter og venter på at noe skal skje. Man trenger den jo egentlig ikke da. Bare å ha med en fille og noe glidemiddel, men det blir jo til at jeg ser den og tenker "hm, kanskje rense litt..". Angrer aldri på det
 12. Paul West

  ny snelle

  Da må du stramme bremsen din. Det er det den er der for. Det er en overløpsbrems, og det som kalles overløp du beskriver.
 13. Eller denne.. evt switchversjonen i 10,7 fot..
 14. Hva med denne? Jeg vet ikke om denne passer til laksefiske, men det går nå vel for å være en knallgod stang i hvert fall.
 15. For treåringen er nok lukket haspel eneste løsning, men min seksåring fikk seg vanlig haspelstang i fjor sommer, og mestret det helt greit. Nå er hun seks, og fisker uten veiledning.
×
×
 • Create New...