Gå til innhold

Kivbyd

Members
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral
  1. Flott video :-) Utrolig bra lydkvalitet også. Det er ikke så lett å få til. Masse detaljer og lite støy. Veldig behagelig syns jeg.
  2. Er det noen som har tips om gode svømmeføtter som man får kjøpt i Norge? Har sett litt på Outcast sine men finner ikke noen som har de på lager.
  3. Ja mulig du har rett :-) Tenkte kanskje det tok lang tid å pumpe. Men jeg har også en liten gummibåt med påhenger som jeg kunne brukt den til så det var litt derfor også at jeg ville hatt elektrisk. Sikkert ikke nødvendig men kanskje fint av og til ;-) Jeg har allerede en dobbeltvirkende håndpumpe nokså lik den som det linket til så jeg klarer meg jo. Det er egentlig finner jeg trenger mest.
  4. PM sendt mr. Bean :-) Når det gjelder svømmeføtter så tror jeg kanskje jeg vil bruke dykkersko i de ellers blir det nok vanskelig å få tak i store nok. Ser at det kan bli litt vanskelig å få tak i force fins så jeg får kanskje se meg om etter noe annet som er brukende.
  5. Tenkte jeg skulle prøve meg med Bellybåt og har kjøpt båt, men trenger finner og kanskje en elektrisk pumpe. Har vanlig pumpe fra før, men vil ha elektrisk i tillegg. Er det noen som har forslag til noen gode pumper? Så tenkte jeg å kjøpe meg et par med Force fins. Hvilken størrelse trenger jeg da til å ha utenpå sko i 44 ca? Eller eventuellt med neopren dykkersko utenpå neoprensokkene.
  6. Har du en oversikt over butikker på sørlandet som har disse inne? Kunne tenkt meg hele serien egentlig, men er alle tilgjengelig enda?
  7. Syns jo Oriontåken og hestehodetåken var fine da :-)
  8. Så bra :-) Hvor mye tar du for en bildefil? Kunne tenkt meg å prøve hvis jeg finner en plass man kan få skrevet ut fototapet uten at det koster skjorta.
  9. Fine bilder :-) Er det god nok oppløsning på disse til å lage for eksempel fototapet av de? Hadde sikkert vært stilig med en vegg med stjerner på soverommet. Eller i taket hehe.
  10. Noe sånn som du beskriver her var det jeg også tenkte :-). Vet du hvor man kan få kjøpt disse nå?
  11. Den som er linket til har utskiftbare svamper og sannsynligvis vaskbare så tror det skal gå greit med tanke på oppsamlet skitt. Men selvfølgelig så går det fint med en fille også. Fikk bare lyst på en sånn til bruk i felt og når det skal gå kjapt og greit :-)
  12. Er det noen som har denne og kan si om det er noe tess? Eller er det noen som vet hvor man kan få kjøpt noe slikt? Finner bare en amerikansk forhandler som ikke sender til Norge. https://www.youtube.com/watch?v=YatD09TyxUo Prøvde forresten å smøre mitt coastal snøre med Tiemco sinking line dressing i dag, men da ble det flytesnøre av det :-) Så i kveld blir det vask.
×
×
  • Opprett ny...