Gå til innhold

Din egen nettside


Karl

Anbefalte innlegg

Ser at det er mange som tar mange flotte bilder på siden her.  Hva med å legge de ut på din egen nettside?

Jeg bruker et program som heter Jalbum.  Det er et greit program som du laster ned gratis på pc'n.  Du jobber da på pc'n din og når du er ferdig laster du det ut på siden du har fått tildelt av Jalbum.

Du har 30 Mb plass gratis.  Ikke så veldig stor plass så det er evt nødvendig å redusere på størrelsen på bildene.  Du kan også kjøpe deg større plass etterhvert hvis du er fornøyd.

 

Her har du et eksempel på hvordan jeg har gjort det:  http://home.online.no/~kaii/Naturbilder/album/index.html  (du får ikke en sånn url adresse, for jeg har ikke lagt de på Jalbum sine sider.)

Der kan du kjøre slideshow, og du kan høyreklikke på bildet og kjøre fullscreen.

Det finnes mange forskjellige "skins" eller utseende.

 

Hvis noen har interresse av dette og lurer på hvordan det funker så bare spør.

Også kan dere evt legge ut linken på denne siden.

Her er linken til Jalbum: http://jalbum.net/

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er vel mange som legger ut bildene sine på ulike sider her, det være seg sin egen hjemmeside, blogg eller online fotoalbum. Aldri hørt om Jalbum, så personlig vil jeg heller anbefale Flickr, som antageligvis er det "største" fotoalbumet på nett, hvor en kan laste opp 100 MB i måneden, og kan integreres i facebook og slikt.. Om du vil ha litt mer profesjonell kritikk av bildene kan man legge ut bildene å foto.no. Ellers vil jeg oppfordre alle til å legge ut bilder i Bildetråden 2008. :)http://fluefiskesiden.no/forum/index.php?topic=8394.0

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...