Gå til innhold

forhold i Renaelva


Rune D

Anbefalte innlegg

Svensker kan holde seg til "Put and Take" og "Kronofiske" ;D

Var forøvrig i Renaelva på nevnte plass i går. Vannstand ca. 80 cm. over normal sommervannstand(246,65-247.4). Mye fjørmygg men jeg så ingen vak mellom brua på Deset og hengebrua.

Skulle noen forresten fiske i Romedalalmenningen var det klekking av steinfluer og fjørmygg og bra vakaktivitet både i Fjæstadsetertjernet, Malungtjernet og elva i mellom. Plassene ligger lett tilgjengelige like ved riksveien mellom Skarnes og Stange på Stangesiden :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Terje Refsahl

Har akkurat svart på en undersøkelse fra NINA ang. fiske i Renaelva og en del av spørsmålene der gikk faktisk direkte på den omtalte "fluefiskesona"

 

Samme her.

Skal bli spennende å se hva resultatene fra undersøkelsen blir.

 

Terje!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå er det faktisk lov å fiske i Renaelva ;D. Siste fredag før 21 mai er over og allerede 10 mai var det vakaktivitet ved hengebrua(i følge Ida oppsynskvinne) Skal i hvertfall oppover en tur i morgen/dag for å sjekke forholdene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Terje Refsahl

Godt å vite at Renaelva er åpen for fiske og at sesongen er igang :D

Krysser fingra for mange kalde netter og at elva går høy og kald en laaang stund til.... da slipper vi å oppleve at klekkingene brenner ut for tidlig.

Vi vil jo ha det beste føret for Aurivilli og Rhodani rundt St.Hans tider, det er det beste :D

 

Vi får se hva som skjer men uansett er det en ubeskrivelig god følelse å vite at sesongen er i gang igjen :D

 

Terje!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har vel aldri vært noen god tidligelv heller, ihvertfall ikke etter mine erfaringer, så den holder seg nok en stund til.  :) Har ikke fått mye fisk der i mai før, men noe har det jo blitt. Kunne sikkert fått mer med nymfe, sluk e.l.  ;D  Håper på en god sesong, og at jeg får fisket mer der i år enn i fjor.  :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...