Gå til innhold

t-bjo

Members
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Alt skrevet av t-bjo

  1. t-bjo

    Ebay

    Kjøpte en GLoomis Native run på ebay. Det tok lang tid med frakt og greier, men det lønte seg å vente. Stanga kom på 3475 kroner med moms og frakt. Dette er litt under halv pris i forhold til villedende pris her hjemme, og også rimeligere enn om jeg skulle kjøpt den i butikk i USA. Jeg synes det var en grei handel.
  2. Har Presentationsnøret på en Vision-stang. Fint å kaste med. Gå for dette du.
  3. t-bjo

    Ebay

    Har spurt om fraktprisen nå ,men det tar vel litt tid før selger får svart. Takker
  4. t-bjo

    Ebay

    Lurer på å prøve meg på ebay. Noen som vet hva man må regne med på frakt av en stang???
  5. Jeg har også et Tricastsnøre til åtterstanga, men jeg tror jeg skal prøve Visionsnøret. Tror det er ett bra snøre. Har lyst til å prøve noe annet også.
  6. Joda, det var nok et par Beiarlakser. Er innom Løvold i flekkan, men ville ha litt andre tips også. Håper på flere turer til Beiarn i år.
  7. Er dette et snøre som passer meg som uerfaren? Jeg ser at noen anbefaler Vision Presentation, kan dette være noe? Er dette en grei stang å bruke, eller har jeg kjøpt katta i sekken? Fikk den til halv pris. Er ganske fersk i gamet, så jeg har ikke så mye erfaring. Har en annen stang i klasse 8. Denne har jeg brukt til laksefiske. Fikk to lakser samme dag, på 3 og 7 kg. Dette er mine to første og foreløpig eneste fisker på flue.( På den eneste fisketuren jeg fikk meg i fjor.)
  8. Jeg har en 6-delt Visionstang jeg tenkte å bruke til litt variert fiske på fjellet, sjøørret osv. Har et Guideline Presentation til stanga, men skjønner at det antagelig ikke er noe bra allroundsnøre. Er det noen som har et bra snøre å anbefale, og er det noen som har erfaring med stanga? :?:
×
×
  • Opprett ny...