Gå til innhold

Lukkøye

Members
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Fikk en liten tur ut i Kragerø skjærgården, resulterte i 2 stk . dei tok begge på R.Deciver . Var rundt kiloen begge 2. Fant mange fine grunner på turen som skal besøkes,snarest .
  2. Var en lærerik film snutt. . Da var det tilbake til stikka.
  3. Blir gjerne med på tur i Kragerø .
  4. Har og sett filmen mange ganger etter hvert og synes musikken blir litt forrstyrrende, men ellers er filmen bra og lærerik. .Gleder meg til neste. Mvh OM
  5. En liten tur i dag men fikk bare 1 torsk, men den var da 1,6 kg så litt moro var det. :'(
  6. Var ein tur ut i Porsgrunn en forblåst dag, fikk bare eit napp men du verden hvor godt det gjorde. Fikk fisket eit par timer før været vart verre. Ser med stor lengsel frem tli neste tur. Er det andre som har hvert ute med stangen?
  7. Takker og bukker. da er det bare å sette seg ned med stikka .
  8. Hei. Er det noen som kan hjelpe? gjerne med bilde om mulig. på førehand takk O.M
  9. Hei. Tar gjerne ferge eller Taxi båt ut. Men lurte nok på om man må fiske fra båt ? eller om det er muligheter fra land og. Mvh Olav
  10. Hei. ja har hørt at det skal vere store muligheter på jomfruland, men har du hvert der? og kan du si i hvilken ende. Har og hørt at det trengst båt?Men tror nok at det må vere mulig fra land. tar gjerne i mot tips.
  11. Gratulerer Runar, og takk for en kjempe inspirerende film. Ser allerede frem til neste SØ-Film. .Og Havabbor sesongen.
×
×
  • Opprett ny...