Jump to content

André F. Aubert

Medlem NFF - Standard
 • Posts

  695
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

André F. Aubert's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

 • Reacting Well
 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Conversation Starter

Recent Badges

2

Reputation

 1. Ønsker å kjøpe en Pent brukt Loop Opti Dry Fly. Kan eventuelt byttes med en Sage 2450 (Bronze) Mint Condition Send PM
 2. Hei! Du skriver lite om tidspunkt du reiser opp samt hva dere skal fiske hovedsakelig etter. Om det er laks dere fisker så kan dere alltids rekke over en del elver da det ikke krever at du går så fryktelig mye i hver elv, men er det ørret etc. så hadde jeg nok med fordel valgt meg en-to elver og satset på å gå langt avgårde. PÅ VJE camping så er det mye ekspertise på laks, men få ørrettfiskere. Og som beboer der så mener jeg du har hytte med fiskerett i elva også. Mange flotte elver du nevner og det er fisk i de alle:)
 3. Da junior endelig er blitt gammel, og flink, nok til å være med på sjøfiske så ønsker jeg å kjøpe en pent brukt pontoonbåt til han. I utgangspunktet ønsker jeg en WaterSkeeter, men er tilbøyelig også for andre løsninger. Ingen hinder om den er klargjort for påhengsmotor, men ikke noe must. Jeg har en del utstyr som kan legges i en byttedeal, eventuelt så er det rent kjøp.
 4. Solgt? Ring meg gjerne om den fremdeles er til salgs.
 5. Hei Martin, Området dere skal dra til er veldig flott om en vet når, hvor og hvordan:) Send meg gjerne en PM så kan jeg fortelle deg litt mer om de forskjellige elvene. Adkomst er ikke det værste, men fiskekort... Om du ikke er lokal bygdetulling så er du som utlendig å regne. Ergo vanskelig og dyre fiskekort. Hører fra deg!
 6. Noen som har sjekket forholdene nedover Bohuslänkysten? Ser det meldes litt forskjellig vær. Anyone?
 7. Kortbegrensninger på ørretfiske i Finnmark? Hvor er dette? Uansett, tror du får kanonfiske Etter min erfaring er andre uka i juli den sikreste uka av alle. Da er det stort sett bra føre uansett om det er et seint eller tidlig år. Og så tidlig er det ikke i år. Tja.. Vet ikke hvor konkret jeg skal bli, men synes nok at øst-finnmark holder Det er flere vassdrag som nå er i en situasjon hvor forpaktningsavtalen blir reforhandlet med FEFO. Dette kan medføre begrensninger i kortsalg, høyere priser samt "diskriminering" av alle som ikke er bosatt i finnmark. Jeg vil anbefale alle som har sin "egen" elv i finnmark å bli hovedmedlem i foreningen der. Dette kan eventuelt gi deg flere rettigheter en de som bare er turister. Les mer om de forskjellig sakene på www.fefo.no OK. Akkurat det jeg fryktet da de begynte å styre med den h******* Finnmarkseiendommen. Naturforvaltningsmessig er Finnmark blitt et herlig rotebol, og det blir bare verre og verre for hvert år. Før Finnmarkseiendommen var det likt for alle. Klarer fortsatt ikke å forstå hva som var galt med det. Det fungerte aldeles utmerket. Jaja. Var ikke meningen å ødelegge tråden med surking, beklager. Skitt fiske, André Håvard, Jeg fryktet også store omveltninger med fefo, men at de skulle være så jævlige kan jeg ikke begripe! Forstår at lokalfolket blir grinete av at velutrustede søringer "overtar" elva deres, men å boikotte og nærmest utestenge alt som ikke er bosatt i komunen/fylket er faen meg rasisme! Ifjor betalte jeg kr 150,- pr døgn som "søring" medlem - i år blir det nesten 500,- om jeg gidder. Ja - jeg har vært medlem i mange år!! Priser er en ting, men forpaktningen av elv, hytter og annen eiendom henger ikke på greip det heller! Uansett - ørreten er feitere en noe annet sted, folket er hyggelig og det lokale brennevinet er godt - fly er bestillt og tur blir deg! Amen!
 8. Kortbegrensninger på ørretfiske i Finnmark? Hvor er dette? Uansett, tror du får kanonfiske Etter min erfaring er andre uka i juli den sikreste uka av alle. Da er det stort sett bra føre uansett om det er et seint eller tidlig år. Og så tidlig er det ikke i år. Tja.. Vet ikke hvor konkret jeg skal bli, men synes nok at øst-finnmark holder Det er flere vassdrag som nå er i en situasjon hvor forpaktningsavtalen blir reforhandlet med FEFO. Dette kan medføre begrensninger i kortsalg, høyere priser samt "diskriminering" av alle som ikke er bosatt i finnmark. Jeg vil anbefale alle som har sin "egen" elv i finnmark å bli hovedmedlem i foreningen der. Dette kan eventuelt gi deg flere rettigheter en de som bare er turister. Les mer om de forskjellig sakene på www.fefo.no
 9. Skal selv oppover til "elva mi" den 5 juli. Noen som har noen rapporter fra Øst-Finnmark? Er det så tidlig som alle frykter eller kan jeg spare 2 generasjons fluene? Kjenner det blir ekstra deilig å komme seg oppover i år - bortsett fra at jeg har hørt at det er gitt tilatelse til ti (10) stk. ekstra fiskekort til noen innpåslitne søringer som skal teste ut noe hypermoderne og nyskapende fiskeutstyr Jeg får håpe at det lokale brennevinet tar seg av dette og at jeg får fiske i fred og ro...
 10. Må inrømme at de turene jeg har hatt har vært bra! Godvannet har levert alt fra mygg, maur, vespertina og vulgata. Ingen store purker men de tar jeg i finnmark om tre uker!
 11. tenkte meg en tur til Bohusän ons-tor, hvordan er forholdene?
 12. En av mine sneller er påsatt en vokset og fargerik backing. Fargene går i oransj, grønn, gul, rød og lilla. Kan noen fortelle meg hvor jeg kjøper denne eventuellt. Tusen takk!
 13. Hvordan legger jeg enklest inn 30 bilder i en salgstråd?
 14. Sånne type innlegg kan du legge igjen i sommerland i Bø! Søt type han derre irronnie...
×
×
 • Create New...