Jump to content

Tørrbjørn

Members
 • Posts

  1900
 • Joined

 • Last visited

Reputation

3 Neutral

Contact Methods

 • Website URL
  http://splittekeine.wordpress.com/

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det er et 1,5 kilos deep shit luftmendekast med 2,5 i promille. Høyst improvisert da fisken sto på andre siden av strømmen.Der elva er roligst, mens jeg bled stående i hovedstrømmen og trengte en pussig kominasjon av lengde, slakk og strekk på fortommen, skrått nedover.
 2. Da er du interessert i å handle. Og det er relevant for tråden og selgers ønsker. Det man opplever er at enkelte oppfører seg som prispoliti, og om noen i det hele tatt har dette ansvaret så er det moderator og ikke en gjøk som skal "hjelpe" andre.
 3. Takk Lars og Andre. Ja Synes også det.... Har det noen effekt?
 4. [attachimg=1] Litt nærmere, uten talentløs merking....
 5. Så.... Drift er en måte å øke arbeidsveien, mens creep er en kastefeil? Kanskje en av de vanligste....
 6. For å komme over mørketidsdepresjoner, være kreativ- Ingen direkte serieproduksjon men hele tiden små men betydelige nyanser... Er følehorn bedre enn uten? Tester ofte fluene i vann for å se på avtrykk, egenskaper. Blir av og til overrasket over hvor fin flua blir, men også hvor feil den blir i vannet. Fluer er dyrt, og fluebinding gir ubegrenset tilgang. Gidder ikke hvis det føles som et ork.
 7. http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=36145371
 8. Mengder med Marginata spinners i lufta i vanna rundt Tromsø i dagesvis. Varmt og godt. Så kom drittværet. Da vinden og regnet stilnet av var det ingen døgnfluer å se? Hvor ble de av? Ingen spinners å se i på vannet.
 9. Spotting av store ørreter i lunefullt skogsvann. Ingen ville ta, men vi har gjort noen forsøk i ettertid. Det ga noen utras med bøyde kroker og røkne fortommer som resultat. http://splittekeine.wordpress.com/2012/06/12/gjensyn-men-dirgres/
 10. Legger ut et bilde av min kjæreste som fikk denne flotte ørreten servert på sølvfat. Under en middels baetisklekking på lørdag tok den en ufortynget døgnfluenymfe etter noen nyttesløse forsøk med en dun. Trøstefisk til meg på under kiloen da.... [attachimg=1]
 11. Bjørnen har våkna og har vært litt vårgretten. Dags for nye oppdateringer! [attachimg=1]
 12. Dags for noen oppdateringer! I elvene er sjansene store for Baetisklekkinger pr nu! I vanna har lepto marginataen vist seg, og det er bare et spørsmål om timer før den smeller til. Steinfluer i str 14-12 i grått har det vært mengder av. Andre med observasjoner?
×
×
 • Create New...