Jump to content

fluedengern

Medlem NFF - Standard
 • Posts

  529
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

fluedengern last won the day on June 20 2015

fluedengern had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

fluedengern's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Reacting Well
 • Conversation Starter

Recent Badges

23

Reputation

 1. Nye prioriteringer og vurderer salg av denne strøkne glassfiberstanga. Bygd av Shane Gray "Graywolf rods". Glimrende håndverk som vanlig fra den kanten. Blanksen er en Livingston 8'6'' i klasse 4. Relativt dyp stang, men lett og responsiv topp. 3-delt. Stanga ble levert til meg før jul 2016, og har ikke sett vann ennå. Koster ca $600 fra Shane. Selger for 3500,- + frakt. Under er lenke til stanga med flere bilder på Shanes blog.
 2. Alt bortsett fra C&F Fly drier er solgt. Denne selges for 300 + brevfrakt. Den er helt strøken, koster 550 hos Skitt fiske
 3. Opprydning! Masse utstyr til fortrinnsvis sjøørretfluer. 4 nærmest ubrukte Whiting American Rooster nakker (sorte er ikke Whiting), C&F Flywheel som også er som ny, UV lykt samt haugevis med pakker av diverse stæsj. Noe er uåpnet eller lite brukt, andre pakker er det tatt mer av. Sjekk ut bildene. Følger også med en Matarelli whipfinisher som jeg glemte å få med. 2000,- 1750,- inkl. frakt. Bare nakkene og flywheel ligger vel på nesten 3000. Selges samlet.
 4. Strøken Delta Sling selges. Kun brukt et fåtall turer. Som med alt annet fra Fishpond er den stappa med gode løsninger. Ganske stor pack dette. Kostet 150 dollar, tilsvarer vel ca 1500 ny. Bilde stjålet fra nettet, kan sende bilder hvis behov. Kan være aktuelt med bytte i Patagonia Stormfront Sling 750,- + frakt.
 5. Nei, det er kun Master som har kulelager.
 6. Bilder lagt til og priser redusert!
 7. Pakkepris for Hatch, Scott S4 med begge snører ferdig på snelle/ekstraspole 5000,- inkl. frakt!!
 8. Følgende er funnet overflødig i min pragmatiske og minimalistiske samling stæsj Hatch Finatic 3+ med ekstra spole. Sølv/rød. Aldeles strøken, som ny vil jeg nesten si. Nypris ca 5500,-. 3000,- + frakt Snører: RIO Perception #3. Kamo grønn/beige/grå. Lite brukt. Passer utmerket til S4en. 350,- SA SBT #3. Kortklumpsnøre. Brukt en sesong. Passer også utmerket til S4en. 300,- Fishpond Delta Slingpack. Brukt et fåtall turer. Kul pack med mye plass og mange gode løsninger, men sling is not my thing. 800,- + frakt. Nypris ca 1500,- Kan også vurdere bytte mot Scott Radian 8'6'' klasse 4 eller Winston B3LS 8'6'' klasse 4.
 9. Har ikke datoen i hodet, men begynner å bli en ukes tid tenker jeg. Oppga fullt navn, forumnavn og hele pakka.
 10. Da dette er den eneste delen av forumet jeg får tilgang til får jeg legge det ut her. Jeg har betalt avgiften for forumtilgang med navn og det hele, men får ikke tilgang. Ikke skjønner jeg hvordan jeg skal få kontaktet moderatorer heller da det ikke dukker opp noen "send pm" e.l. når jeg går inn på profilene deres. Hjelp!!
 11. Veldig greit at Flyfish Europe har tatt det inn.
 12. Trouthunter er ikke nytt på markedet, hvis det er det det hintes til tidligere i tråden. Har vært med noen år, bare ikke på det norske markedet. Jeg er ihvertfall meget fornøyd etter tre sesongers bruk. Om det er noe bedre enn f.eks rio fluoroflex + er jeg ikke så sikker på, men er som sagt godt fornøyd.
 13. Trourhunter fc som de siste åra, samt bruke opp noe RIO fluoroflex+
 14. Leker litt med reker. Har trua på denne. Foreløpig bare oransje, men blir nok noen i tan, rosa og hvit/oransje også.
×
×
 • Create New...