Jump to content

Tørrbjørn

Members
 • Posts

  1900
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tørrbjørn

 1. Det er et 1,5 kilos deep shit luftmendekast med 2,5 i promille. Høyst improvisert da fisken sto på andre siden av strømmen.Der elva er roligst, mens jeg bled stående i hovedstrømmen og trengte en pussig kominasjon av lengde, slakk og strekk på fortommen, skrått nedover.
 2. Da er du interessert i å handle. Og det er relevant for tråden og selgers ønsker. Det man opplever er at enkelte oppfører seg som prispoliti, og om noen i det hele tatt har dette ansvaret så er det moderator og ikke en gjøk som skal "hjelpe" andre.
 3. Takk Lars og Andre. Ja Synes også det.... Har det noen effekt?
 4. [attachimg=1] Litt nærmere, uten talentløs merking....
 5. Så.... Drift er en måte å øke arbeidsveien, mens creep er en kastefeil? Kanskje en av de vanligste....
 6. For å komme over mørketidsdepresjoner, være kreativ- Ingen direkte serieproduksjon men hele tiden små men betydelige nyanser... Er følehorn bedre enn uten? Tester ofte fluene i vann for å se på avtrykk, egenskaper. Blir av og til overrasket over hvor fin flua blir, men også hvor feil den blir i vannet. Fluer er dyrt, og fluebinding gir ubegrenset tilgang. Gidder ikke hvis det føles som et ork.
 7. http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=36145371
 8. Mengder med Marginata spinners i lufta i vanna rundt Tromsø i dagesvis. Varmt og godt. Så kom drittværet. Da vinden og regnet stilnet av var det ingen døgnfluer å se? Hvor ble de av? Ingen spinners å se i på vannet.
 9. Spotting av store ørreter i lunefullt skogsvann. Ingen ville ta, men vi har gjort noen forsøk i ettertid. Det ga noen utras med bøyde kroker og røkne fortommer som resultat. http://splittekeine.wordpress.com/2012/06/12/gjensyn-men-dirgres/
 10. Legger ut et bilde av min kjæreste som fikk denne flotte ørreten servert på sølvfat. Under en middels baetisklekking på lørdag tok den en ufortynget døgnfluenymfe etter noen nyttesløse forsøk med en dun. Trøstefisk til meg på under kiloen da.... [attachimg=1]
 11. Bjørnen har våkna og har vært litt vårgretten. Dags for nye oppdateringer! [attachimg=1]
 12. Dags for noen oppdateringer! I elvene er sjansene store for Baetisklekkinger pr nu! I vanna har lepto marginataen vist seg, og det er bare et spørsmål om timer før den smeller til. Steinfluer i str 14-12 i grått har det vært mengder av. Andre med observasjoner?
 13. Beste utviklingen på stangfronten er at stengene blir billigere. I dag kan du faktisk risikere å kjøpe en stang på 1000 kroner som du liker bedre enn den som kosta 6000. En annen god ting er at det lages masse i forskjellige aksjoner og materialer. Du opplever ganske ofte å møte fiskere med glassfiber, splitcane, boron og carbon på en og samme dag. Noe som ikke var så vanlig for noen år siden.
 14. Denne er egentlig ikke så stygg. Men har en skavank. Med at vi bare har kalkholdige innsjøer med masse næring finnes det ikke tynn fisk her. Om ørreten hadde vært blind og måtte inta mat gjennom gattåpningen, så hadde den antakelig sett helt fin ut... [attachimg=1]
 15. Lars . Den slegga di måtte være ei fantastik dame! En lykkelig tid det tviler jeg ikke på. Sikkert er skikkelig sækssymbol. Har sett det utroligste innen forhold. Enkelte får ikke lov til å dra på tur. Andre har det alt for godt, så man nesten lurer på om naboen eller postmannen eller han rørleggern driver med kveldsleveringer... Hadde en stund hele leiligheten som fluebinderrom. Det hang stenger og sneller rundt om og stikka var permanent på kjøkkenbordet. Sin sjarm det og;)
 16. Har hørt at det i vann som det fiskes mye med dynamitt ofte gir slike skader på fisk. Rett og slett trykkskader?? Ellers så tror jeg slik fisk smaker like godt som friske eksemplarer. Har sett noen slike ørreter på ringvassøya men ikke så mange i indre troms. En annen sykdom er at ørreten utvikler store skjell, grå farge og stor ryggfinne.. Mer vanlig i østlig vendte strøk!
 17. Rustne kast Sigve Det eksisterer ikke hos deg! Ihvertfall ikke etter en knapp måneds avholdenhet.
 18. I disse julebordtider..... Hvorfor er den fulleste blondina men lange slanke legger mer attraktiv enn den tykke husmora som sitter klin edru tre bord lengere bort? Tror ørreten vet best.
 19. Bare rull ut et målebånd og kast så langtdu kan. Så finner du ut at 25 meter er veldig langt og 30, satans langt. Tar stort sett fisken på under 10 meter.
 20. Bare å innse det. Vi sponser grunneierfylla på julebordet. Synes ikke det er så galt. Fint å slippe å betale fisketrygda på innlandsfiske. Spesielt når de ikke blir brukt til noe fornuftig innen fiskeforvaltning. Synes et årskort for hele landet på Kr. 1000,- hadde vært det ideelle. På tvers av stat og privat.
 21. Tror at Pyramiden Sport i Tromsø har dem inne. Ta kontakt med Tommy(utras.net) Denne lina er en personlig favoritt...
 22. Er de det?? Har intrykk av at det finnes flere fjellfanter som går i samme underbuksa i 10 dager, røyker mose og lever på sur bacon og svart bålkaffe. Blir tungt å bære en 12'er, feltseng, hodepute, biff, dressing, fem fluestenger, motorsag, oppblåsbar barbara og tre flasker champis inn på fjellet.
×
×
 • Create New...