Gå til innhold

fjellfanten

Members
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Hmm, ikke bra dette. Når jeg begynner å tenke på hvor jeg egentlig har fiska, begynner dette å bli motløst :cry: Jeg fisker mye, men det er som regel i Mo-vatnet, Jølstra, Jølstravatnet og noen fjellvann. I og med at jeg bor i Bergen nå blir det selvsagt mindre og mindre fisking i Førde. Det er ikke spesielt godt fiske i Mo-vatnet (dvs elven og innoset i til vannet), men det er meget pent der oppe =D> Dette hjalp vel ikke noe særlig. Tror heller du skal gi meg en lyd når du har tenkt deg opp, så kan jeg i alle fall vise deg hvor du IKKE skal fiske. Den listen begynner å bli lengre :oops: God kveld til alle
  2. Som jeg sa, jeg leter fortsatt....etter godplassene. Jeg kan likevel anbefale strekket fra golfbanen på Vassenden og nedover. Det er en nydelig plass. Åja; en kompis av meg fiska med nymfe et stykke nedenfor det stillepariet, han fikk en finfin ørret. Kan skrive litt mer i morgen om nærmere beskrivelse av sted. Skal tenke litt på om det er andre plasser som er verd et besøk.
  3. Hmm, ikke nå lenger. Bor i Bergen nå, men bodde i vannkanten av Jølstra i fjor sommer. Riktignok i mellom Jølstravannet og J. lakseelva... Et nydelig tørrflueparti hadde det bare vært litt mer fisk der. Veldig krevende fiske, dessuten er mestaparten av fisken smålåten. Da er det vanskelig å finne motivasjonen for lange kvelder..
  4. eeeh, det Vaselintrikset var for å unngå å bli sår i ræva... det var et tips til deg Dryfly. Men du trenger ikke fortelle det om du tester det... Med mindre noen spør da hehe..
  5. Hørt om de som sykler. De gnir inn reæva i Vaselin, etter at de barberte den. Haha, det var en kompis som fortalte meg det. Etter at han sa det ble det litt "rart" å snakke med han (Ja han driver med sykling). Det var mer enn jeg trengte å vite. Akkurat som Tour de France syklistene som bruker trekket på hjelmen når de gjør sitt fornødne... Også mer enn vi trenger å vite... :?
  6. Ja det er det beste, at det faktisk er sant. Det er bare at man må finne godplassene... Jeg leter fortsatt :roll:
  7. På nettsiden til Firda Ørjan. Fant det når jeg lette etter en annen sak. Ikke spør meg hvorfor det sto der. Sikkert fordi Vestlandet er hovedstaden for godt fiske. :twisted: :smt098
  8. Tenkte bare jeg skulle legge inn noe jeg saksa fra lokalavisa i Førde. "Kriger om fiskeplasser Det er ikke observert en eneste laks i Altaelva. Likevel meldes det allerede nå om slåsskamper mellom fiskere som vil sikre seg de beste plassene. Det er allerede meldt om slåssing, knuffing og krangling om de beste fiskeplassene, melder NRK. Bakgrunnen er at alle altaværinger kan fiske hvor som helst i elva før sankthans. For å sikre seg de beste plassene overnatter noen i telt og okkuperer regelrett fiskeplassene, mens andre ikke vil la folk slippe til – og atter andre sniker i køen. " Joa, det er jo litt artig da. :twisted: "Vanlige" folk synes nok dette er helt sprøtt.. :shock:
  9. Heisann Pål. Da er vi hjertens enige.
  10. Har ikke noe mot å møte fiskere som transporterer seg selv med motorsykkel, moped eller 4-hjuling. Så lenge det handler om transport og ikke herjing ser jeg ikke problemet her. For noen er tiden en knapphet, da handler det om å ta i bruk de midler som finnes og som gjør verdens fineste sport mulig. Faktisk betyr det ikke en dritt om det er latskap, tidsfaktoren eller interesse som gjør at en flyr innover skogsveier (ja skogsveier, ikke stier) med kjøretøy så lenge en finner det hensiktsmessig for å komme seg fram til godvannet. Alt med måte og innen for lovene selvsagt. Ingen pietisme, bare litt av alt, det er fint det :roll: .
  11. Heisann. I år, og for så vidt neste år, ja enda et år kan det fort bli, skal jeg være i Bergen. I den forbindelse hadde det vært interessant å komme i kontakt med fluefiskere i Bergensområdet. Det er slitsomt å få "flydd inn" Førde-folk hver gang en skal fiske :? Er det noen som er interessert i å slå seg sammen, en gjeng på tre-fire som kunne brukt helgene ved diverse vann og elver. Jeg har bil og muligheten til å kjøre til godplassene om det skulle være interessant. Om det skulle være noen som sitter med samme kunnskapsmangelen om bergenske elver som meg, eller kanskje sitter det noen jokere med mye kunnskap, føl dere fri. Noen som synes dette høres bra ut? Forresten så regner det i Bergen, elvene fylles med vann og forhåpentligvis fisk. Send en PM eller spytt ut om dette var et merkelig forslag. Har hatt lite feedback på spm om Bergen/fra Bergen, betyr det at det er lite bergensere på forumet?
  12. Har planer om tre dager på H.vidda rundt 22 juni. Er dette tidlig? Hva klekker der oppe så tidlig i sesongen? Har ikke vært der oppe tidligere, men flueboksen skal være utstyrt med det som måtte klekke. Er det noen som kan hjelpe? Hørte noen nevne snø i uke 31- dvs. juli/august... Stemmer dette eller? Håper det er annerledes i år da. Er det ellers noen tips setter jeg pris på det. -Fjellfanten-
  13. Hehe- Jada, det straffer seg å skrive innlegg rett etter frustrerende opplevelser. Jeg avskyr ikke gjedda. Jeg bare misliker den når jeg fisker etter ørret. Visst er den fascinerende, men helst skal den ta en større flue enn en hareørenymfe... Det er dessuten lite å gjøre med dem som har satt den ut... Fikk nett vite at det var danske munker som satte ut en masse gjedde i Bergen. Om de gjorde det på Gullfjellet, det kan være en annen sak. Vel. Beklager fornærmelsen gjeddevennen .png' alt=':lol:'>
  14. Ser du stressa noe voldsomt hehe. Ikke rukket å fokusere engang. Det er paparazzitakter i dette bildet hehe. Hmm, dette ser ut som en nydlig plass. Visste ikke dere hadde slike i Oslotraktene... Østmarka ligger i Osloregionen ikke sant? Jeg er fæl på geografi, så er det sagt :roll:
×
×
  • Opprett ny...