Gå til innhold

dr_gribb

Members
  • Innlegg

    84
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. dr_gribb

    fiskekart

    http://www.ngu.no/kart/arealisNGU/ Jeg kom over en ny kartjeneste i dag, som dere sikkert har nytte av. Edit: Morro at dette ble mitt innlegg #100 ;-)
  2. dr_gribb

    Fluesnapper

    Hold på en tenkte på hvordan jeg skulle svare på denne... Bjorni kom meg i forkjøpet! Jeg er enig i erfaringene som bjorni beskriver. Tenkte jeg skulle dele en artig erfaring med fluesnappere. Jeg brukte fluesnappere til å begynne med og syntes de var fine å ha helt til jeg gikk tom. Prøvde siden å finne snapperen i sportsbutikkene og fluebutikkene uten hell. Husker en gang jeg var innom en fluefiske butikk i Oslo sentrum. Gikk inn og tittet litt på varene de hadde utstilt, men fant ikke fluesnapperne noe sted. Alt gikk fint til jeg spurte etter fluesnapperne, og blikket jeg fikk meg til å angre det umiddelbart... Siden har jeg gått over til løkkeknuter (rappala-knuten mer presist). Anbefales
  3. Gleden var på min side! Jeg begynte virkelig å tvile om jeg ville få fisk på denne turen, når jeg så Toggi dra opp en SØ i det lave vannet som var på plassen vi fisket på. Været på denne turen var i kategorien "meget rar". sol, regn, sludd og snø. Dette ble en laaaang dag. Klokken slå 0200 når jeg endelig fikk parkert. Deretter var det bare å brette opp armen og begynne med fileteringen av fiskene. Fryseren min like det den fikk se til slutt. Jeg følger mattilsynets annbefaling til punkt og prikke: Ingen C&R ;D ;D takk til Toggi for en veldig bra fisketur.
  4. dr_gribb

    Mygg ring

    Endelig ferdig. Fluene går i posten på onsdag...
  5. dr_gribb

    Mygg ring

    Skulle vi stte en dato for posting av fluene? Hva med å si mandag 3 mars? Fint med en deadline.
  6. Ice! Be GONE!!! Flotte myggiser! Gleder meg til isen forsvinner!!
  7. Gleder meg til våren når jeg endelig kan vannsette belly'n min. Leker med tanken på en liten henger/tralle til sykkelen. Ser for meg at turen ut til et vann i marka kan bli litt mer behaglig. Noen testet henger til sykkel på fisketur?
  8. Dyra mine funket bra i fjord sommer. Blir gjerne med i ringen!
  9. Danielsson LW4seven Ingen over og ingen ved siden av...
  10. Mitt bidrag gikk i postkassen i dag! 10 st palmer mygg (#18 krok) plus ei til ringherren. Dr.G
  11. Ekstra stang, spole, snøre er VIKTIG! Jeg hadde kommet meg ut på Maløykalven en kveld i sommer. Gummibåten var gull til det. Det var en fantastisk kveld, svak bris og stikende vannstand. En drøm... Desverre varte dette i max 15 minutter til stangtuppen knakk i det jeg skulle trekke opp lina... Etter dette har jeg alltid med en ekstra stang i baklomma...
  12. Sjekk ut http://www.myus.com/ Simpel løsning med en US postadresse i Florida. Da er det bare å shoppe på nettet og sende til Florida adressen. Når det har samlet seg noen pakker så ber man om at de sende til deg. Pakken er framme i Norge på max 3 dager med DHL! Koster litt men det går opp i opp.
×
×
  • Opprett ny...