Jump to content

Juvis

Members
 • Posts

  1670
 • Joined

 • Last visited

Reputation

7 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Juvis

  Whiting nakker

  Nakker for tørrfluebinding Grizzly dyed dark brown, grizzly dyed march brown, grizzly dyed golden brown, grizzly dyed dun, grizzly dyed coachmann brown og grizzly dyed burnt orange. Nakkene er stort sett High and dry kvalitet til kr. 580,- pr nakke, med unntak av grizzly dyed golden brown nakken som er i bronze kvalitet til kr. 650. Frakt tilkommer med kr. 20,- pr nakke. Send melding hvis interesse:-)
 2. Lillemann, du burde holde snavla di, jeg har vært medlem "MYE" lengre enn deg, så kom ikke her og kom her!
 3. Null problem å forstå, det er kjernen i alt. Og når "The King has left the building" (Les Rune Stokkebekk), ja da er vel festen over;-)
 4. JB og Super Lars, har dere forlatt forumet dere og?
 5. Guru: Jeg er tørrfluefisker og kun det, for kun kort tid siden så var det stort sett det som ble diskutert her inne. At det har endret seg er det jeg synes er trist. og jeg ser jo at jeg er en av de siste dinosaurene her, for det er ingen av de jeg har hatt mest kontakt med her inne som har kommentert dette. Og det betyr nok at de ikke er her lengre. At du fisker med mark er fint det, men det gjør ikke jeg. Er egentlig ikke så interessert i fiske, bare jakten på ørret, vakende ørret, som lures til å ta den fluen jeg har bundet for akkurat den situasjonen. Og ja Knut jeg vet selvfølgelig hvordan det har gått med den andre siden som vi aldri pleide å snakke om her inne. Før var det slik at de som var interessert i alt annet enn tørrfluefiske med 3-4- eller 5er stang, var på den andre siden vi ikke nevner med navn. Trist da at denne siden da tydeligvis er så endret at vi med tørrfluer, blir sett på som noe veldig sært. For denne siden var inntil nylig, en samlingsplass for for de med puristiske hobbys. Og noen som kanskje drev med litt av begge deler, men aldri snakket så mye om det. Så joda, det var iallefall inntil nylig, mulig å ha en nettside for purister.
 6. Vet jeg sikkert vil fremstå som en sur grinebiter, men jeg kjenner det er flere ting som blir galt her inne nå. Denne siden som jeg i endel år har frekventert hyppig, fremstår nå som noe helt annet enn det rene puristiske tørrflueeldoradoet den en gang var. Da jeg så forleden klikket inn på årets fluebinderkonkurranse og oppdaget at "Laksefluer" var en kategori, så knøt det seg i magen. Er det virkelig noen her inne som binder laksefluer? Ja jeg bare spør, for hvis det er slik, så er jeg faktisk helt feilplassert. Min eneste hobby, er å fiske på vakende ørret, som lager tynne små ringer i vannet, det dreier seg altså, på ingen måte om laks. Så hvis noen i hooked leser dette, så er det kanskje slik at dere enten har bommet på målgruppa, eller har helt andre planer enn det jeg skulle ønske dere hadde. Rune Stokkebekks avtrykk virker mer og mer fjernt og jeg er innom sjeldnere og sjeldnere. Til slutt blir det bare som å sitte og se på et dødt vann, der det for kun kort tid siden, vaket masse. Sukk...
 7. Kan man ikke bli tatt i doping som fluefisker? Og var det virkelig apper på 70 tallet -Lars?
 8. Jøss holder dere på enda? Har ikke vært innom her på noen måneder, men dette blir nesten som når man har hatt en noe fuktig fest. Lagt seg tidlig og så oppdager morgenen etter at det fortsatt er noen kompiser igjen som fortsatt ikke er ferdige med festen;-)
 9. Juvis

  Liverpool 2012/2013

  Hvordan gikk det med Yesil?? Kunne ikke dy meg, leter etter et annet kålhodesitat.. YNWA
 10. Kreften tar de beste av oss, tankene går til familien.
 11. Juvis

  Liverpool 13/14

  XtraLars er som vanlig litt over knekken eplekjekk og besservissende, men jeg er faktisk enig i karakteristikken på midtforsvaret vårt. Agger er snart på vei ut døra, Skertel er toppscorer i selvmål ligaen og gjør utrolig mye feil. All holdingen på dødball er også ille innimellom, blir liksom så tydelig. Så rart han ikke er på straffelagerstoppen og... Sakosekken er en nødløsning og Toure får neppe ny kontrakt, og backene de orker jeg nesten ikke snakke om (Flanagan er over evne, Johnson er sykt rævva til å ha kostet 200mill). Så ja vi har trøbbel i forsvar, det kan ikke stikkes under en stol. Grunnen til at vi har klart oss godt iår, er fordi vi har scoret uvanlig mye mål til oss å være. Nei oppsummert så er jeg stolt, fornøyd med sølv. Vi viste til gangs at vi blir å regne med neste år, og med CL plass så ser overgangsmulighetene helt annerledes ut. Vi kommer til å få spillere fra en helt annen hylle enn vi har fått tidligere. Blir bra dette:-)
 12. Aner ikke om dette er rett tråd. Men jeg hadde kontroll på meldingsboksen min før "skiftet" men nå er den sprengt. Med tusevis av meldinger. Prøvde å slette for å få status slik at jeg kunne ta imot meldinger, men droppet det da jeg forsto det kom til å ta hele natta... hva har skjedd?
 13. Synes du skal sette igang og være Telenors svar på Jakob Lund. Og sponse alle med over 2000 innlegg, med f.eks. kr. 20.000,- til utstyr årlig. Sikker på at du fikser det JB:-)
×
×
 • Create New...