Jump to content

Elisabeth Sletten Berg

Medlem NFF - 2017
 • Posts

  256
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Elisabeth Sletten Berg last won the day on December 2 2017

Elisabeth Sletten Berg had the most liked content!

1 Follower

Recent Profile Visitors

3847 profile views
 1. Da stikker vi hodet frem og plasserer det på hoggstabben. Værsågod å svinge øksa. Her vanker det feilkroking, liten ørret, stor ørret, enorm ørret, latter, bannskap og mangel på takt og tone. Håper dere liker.
 2. Tusen takk, Truls.. det er umulig å holde igjen. Mothakeløs krok og full angst overført i ren lykke med en enkelt håving.
 3. Vår sjøørrttur forrige helg. Ny pers for meg og hele følelsesregisteret:)
 4. Spørsmål: Noen lærde som har et brennhett tips til hvilket redigeringsprogram som egner seg best for filmredigering på pc? Som ikke er MovieMaker? Og som ikke koster en haug med tau å laste ned?
 5. Takk for det, Truls! Blir veldig happy når andre legger ut, så da må det bidras. More to come!Vi fikk noen fine pointers på steder, vi utforsker fortsatt
 6. På tide å få litt liv i denne tråden igjen, og da må man vei bidra selv også?
 7. Hjertelig god jul, vyrde venner Mange takk for et herlig år, jula feires i nord med isfiske og julesnø Kunne skrevet fangstrapport, men jula er visstnok ikke tiden for selvskryt Gleder meg til mye god lesning i 2017, det skal bidras sterkere fra denne kanten Skitt fiske, fiskerens skål og god jul❤
 8. Fly Brigade er et pyramidespill. Et pyramidespill oppbygd på militære grunnpillarer. Vi driver mye med oppstilling, setter opp lagstelt, han går med vaktskilt med rødt bånd og vi feirer ikke jul, kun Santa Barbara. Jeg er i beste fall NK, men spiller for det meste rollen som feltmadrass. Du kan melde deg inn, dog er det nok litt sent i gamet for utbytte. Vi som sitter øverst, eller i selve kjernen av boblearket om du vil, har en tendens til å holde de store summene for oss selv. Mottatt? Slutt.
×
×
 • Create New...