Gå til innhold

Elisabeth Sletten Berg

Medlem NFF - 2017
  • Innlegg

    256
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    15

Alt skrevet av Elisabeth Sletten Berg

  1. Da stikker vi hodet frem og plasserer det på hoggstabben. Værsågod å svinge øksa. Her vanker det feilkroking, liten ørret, stor ørret, enorm ørret, latter, bannskap og mangel på takt og tone. Håper dere liker.
  2. Tusen takk, Truls.. det er umulig å holde igjen. Mothakeløs krok og full angst overført i ren lykke med en enkelt håving.
  3. Vår sjøørrttur forrige helg. Ny pers for meg og hele følelsesregisteret:)
  4. Spørsmål: Noen lærde som har et brennhett tips til hvilket redigeringsprogram som egner seg best for filmredigering på pc? Som ikke er MovieMaker? Og som ikke koster en haug med tau å laste ned?
  5. Takk for det, Truls! Blir veldig happy når andre legger ut, så da må det bidras. More to come!Vi fikk noen fine pointers på steder, vi utforsker fortsatt
  6. På tide å få litt liv i denne tråden igjen, og da må man vei bidra selv også?
  7. Hjertelig god jul, vyrde venner Mange takk for et herlig år, jula feires i nord med isfiske og julesnø Kunne skrevet fangstrapport, men jula er visstnok ikke tiden for selvskryt Gleder meg til mye god lesning i 2017, det skal bidras sterkere fra denne kanten Skitt fiske, fiskerens skål og god jul❤
  8. Fly Brigade er et pyramidespill. Et pyramidespill oppbygd på militære grunnpillarer. Vi driver mye med oppstilling, setter opp lagstelt, han går med vaktskilt med rødt bånd og vi feirer ikke jul, kun Santa Barbara. Jeg er i beste fall NK, men spiller for det meste rollen som feltmadrass. Du kan melde deg inn, dog er det nok litt sent i gamet for utbytte. Vi som sitter øverst, eller i selve kjernen av boblearket om du vil, har en tendens til å holde de store summene for oss selv. Mottatt? Slutt.
  9. Så usedvanlig feminint observert a gitt
  10. Ha en fin natt, Olav Dødsseriøs hilsen fra Elisabeth. 100% klar for å ta deg med til Hökensås når du er ferdig med å syte Waffel hilser så meget
  11. Med stemningssettende ord som flodbølge og hiroshima tar jeg kvelden på ffs :-) Lars: har ikke fiska i Baltak, kun stoppa og kikka, mener det lå på 300kr døgnet. Uten å synse for sterkt.
  12. Du følte deg truffet, Olav? Det var ikke meningen. Jeg beklager på det sterkeste. Jeg ordla meg klønete. Det er klart man kan mene bombastisk hva man vil om det man vil. De fleste religiøse fanatikere forsvarer alle sine sinnsyke påfunn nettopp på den måten. Ingen av dem har vært dau, men de vet nøyaktig hvor mange jomfruer som venter i paradis! Så ubekrefta synsing er jeg all for! Jeg håper forøvrig at alle fjær som knytes i fluer kommer fra frittgående fugl som har levd sine dager utenom fangenskap? Ikke et offer for masseproduskjon. Såkalt fjøsfjær? Jeg aner jo ikke, så jeg uttaler meg ikke bestemt. Mer spørrende.
  13. Jeg vil, av rent prinsipielle årsaker, i all ydmykhet, få lov å bemerke at jeg synes det er, i beste fall, Djævelsk LOL at folk som ikke har vært der uttaler seg med tyngde og store ord. Det blir som å skryte av ligget sist helg, når du strengt tatt satt ved bindestikka.. Halefjær er selvsagt usedvanlig sexy, men et ligg var det allikevel ikke. Trådstarter/bylinehaver har i det minste vært på omtalte sted. Det er da noe. Hver sin smak. Jeg innrømmer at jeg var noget skeptisk selv. Er det brygger fulle av folk hvor alle må kaste på tur? Er det drikkepress og folk som uoppfordra hilser og sånt fandenskap?? Jeg ble enormt positivt overraska. DET er nå min mening. Mulig det var reisefølget og ikke den spreke fisken som hang i løse lufta og snappa flyvende skapninger. Jeg synes det er intet mindre enn eiendommelig at det gnåles om settefisk og "nei settefisk kunne jeg aaaaaldri finni på".. Mange av dere vaser rundt i full bunad(som det så villmarkifisert refereres til) i marka hele sesongen og fisker på meget velplassert settefisk. Hvis dere kjente igjen han dere møtte i døra så hils og si god dag mann øksekaft. Det er artig at man "aldri" skal vende tilbake, men har et mål om ti fisk. Enda mer besynderlig blir dette vektede stykket for meg når målet om ti fisk ikke har noe med fluefisket å gjøre, OG at om du nå hatende eller ei først har satt deg det antallsmålet(imponerende, vi har ikke vært i nærheten av det samme) så synes jeg, rent fluefiskemessig at det er rart du ikke tok hintet og bytta til ei nymfe eller flue som likna på ullduppen din.. For meg da(i all enkelhet) handler fluefiske litt om hva fisken vil ha/trigges av... Det handler selvsagt mest om sixpence, simms og drita dyre stenger, river cred og forumlikes. Men litt om hva fisken spiser. Også. Av og til. Så hvis den ville ha noe oransje i overflate så ville jeg vurdert det. Kanskje. Så: jeg synes at Hökensås er allright. Når det ikke blåser kuling. Mange vann å velge blant, lett å komme seg unna folk(gjør meg glad) og fisk som får deg til å kjenne at du lever. Det er klart du ikke føler den samme gleden med svensk settefisk som med norsk settefisk, men patriotismen skal jo ha sitt. Hver sin mening, sier nå jeg.. Dog er det en ubetinget fordel å ha vært tilstede før man uttaler seg. Synes jeg. Jeg synes for øvrig også at å fiske med nymferigg er som å sette garn og kalle det fluefiske. Helt sikkert en brannfakkel, så jeg skal selvsagt melde meg ut av ffs sporenstreks før jeg blir hengt i en alfakrøll. Nu jävlar, det melder 2m/s til uka på østlandet, og settefisken i marka venter!
  14. Kondolerer. Dette var sterk, men god lesning. Du har perspektiv og du føler ordene dine, og vi føler de sammen med deg. Dette er en ærefull tekstsamling om din mamma, jeg tenker hun ville vært stolt av deg. Måtte brisen mot ansiktet ditt bli mildere fremover, løft haken så godt du klarer. Smil når du tenker på mamman din og krum nakken. Husk: store gutter gråter også! Takk for at du deler, fluefiskenorge føler med deg og dine. ❤️
  15. Må ha ny chest- og backpack. Noen som vil selge asap? Kan hente i oslo og akershus idag evt i akershus og østfold i morgen etter 17
  16. Vi hadde åtte sneller pluss i håndbagasjen gjennom sikkerhetskollet på osl idag, de rynka ikke på ett av bryna engang
  17. Fikk igår kveld en msnmelding som jeg satte stor pris på. Salgssjef for LOOP Tackle Europe(altså IKKE LOOP Norge aka Nesoddenloop) Kai Finbråten var åpenbart fortvilet over at enkelte aktører behandler kundene som rusk og rask, og at dette dessverre sverter LOOP som merkevare. (For ordens skyld Loop Norge som jeg har omtalt, og LOOP Tackle som Kai representerer har intet med hverandre å gjøre). Han ønsket derfor å slå et slag for god gammaldags service og meddelte at han ønsket å redde både oss, feriefisket vårt i nord og sende oss det vi hadde forsøkt både å bestille, hente og betale for hos han og hun på Nesodden. Linene er på vei med post allerede idag, og i skrivende stund sitter vi på flyet på vei til Indre Troms og bakgården min. Hjertelig takk, det varmer en iskald nord norsk sjel at kundeservice fortsatt er viktig for noen, dette skaper gode ambassadører. Fra Kim og meg: Hjertelig takk til Kai og LOOP Tackle Europa. Fra Kim og meg til "LOOP" på Nesodden: send oss pengene våre!
  18. Will do.. Helt latterlig at folk får holde på sånn som dette. Håper disse menneskene, han og hun, aldri prøver seg på salg i flueverden igjen! Rask!
×
×
  • Opprett ny...