Jump to content

Espen A

Medlem NFF - 2017
 • Content Count

  276
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Espen A last won the day on July 29 2016

Espen A had the most liked content!

About Espen A

 • Rank
  Ivrig

Recent Profile Visitors

1135 profile views
 1. Tok denne rakkern på en cdc-mygg her om dagen. Vannet var ca 75% islagt dagen før og jeg hadde tenkt å sjekke om det var oppe noe fisk på det isfrie området. Kom til vannet som var helt isfritt og det vaket sporadisk. Endte uansett opp på samme sted som jeg hadde planlagt å fiske, og etter noen få kast satt den. Utrolig slapp, ett lite utras og that was it.. Merkelige farger hadde den også. 2,2kg. Den var ikke riktig så slank som den ser ut da den ligger i litt dårlig vinkel, men den var langt ifra smellfeit..
 2. Siden jeg dessverre ikke driter penger ble det ikke to jakker, men slick jakke og G3 bukse.
 3. Lommeboka ble betraktelig lettere etter att jeg kjøpte meg G3 og Slick jakke..
 4. Jeg kjøpte meg en slik laserpenn fra ebay eller aliexpress. Den svir av bindetråden så er livredd for att ungene skal få tak i den. Bruker derfor å snu batteriet når den ikke er bruk. En annen bakdel er at lysfeltet er så smalt att det blir litt irriterende vanskelig å treffe flua..
 5. Jeg har jo vårfluefetisj så denne skal i arsenalet!!
 6. Godt nytt år! Måtte 2017 ble ett mye bedre år enn det, for min del ihvertfall, begredelige 2016!!!
 7. Espen A

  God jul!

  God jul, folkens!
 8. Takk for hurtig og utfyllende svar. Var som jeg hadde fryktet, å kunne sprade selvsikkert langs elva uten frykt for å bli sett er og blir en fjern drøm med mindre, som du sier, noen ringer fra Hamar, og selv det er ikke nok om det bare er brodern som ringer. Men er jo onsdag, og jeg har ett par kuponger inne, så her er det jo faktisk ett syyyyyyyyyltynt håp. Fingre skal krysses til gikta tar meg!!Espen
 9. Har ett par ganske essensielt spørsmål jeg håper du kan svare på -Lars-.. Som nysingel tobarnsfar med boliglån som strekker seg langt over pipa og ut i kosmos er det jævlig irriterende med alt snæksy utstyr som finnes på markedet. Vil jeg noen gang, som i ever, få råd til anskaffelse av det nyeste av det nye, eller kan jeg bare slutte å se på utstyr og innse at jeg aldri, som i never ever, vil bli en førsteklasses fluefisker og heller innfinne meg med at min plass er og blir et godt stykke nede på rangstigen? Hvis det i såfall er tilfelle, kan du, med all den makten du har i fluefiskeverden,
 10. Espen A

  X-files

  Hei.Det var retning østover, og Hessdalen er vel mer nord-nordøst i forhold til Grimsdalen. Har sett litt filmer fra Hessdalen på youtube, men har ikke sett noe som ligner. Lyset jeg så var også stasjonært, ihvertfall så lenge jeg så det, og det jeg har sett fra Hessdalen er vel stort sett i bevegelse. Blir uansett gøy å høre hva de etterhvert finner ut om Hessdalfenomenet!
 11. Espen A

  X-files

  Jeg har vært igjennom koloskopi så jeg kan ikke få sagt meg mer enig!!
 12. Espen A

  X-files

  Du har nok rett Truls, du som SØ-fisker kan nok legge ut om grønne menn, abductions og anal-probes uten ytterligere stempling..
 13. Espen A

  X-files

  Hadde nå bare jeg også vært nede i bunnen av en flaske brennvin så hadde jeg vel sikkert kunne bortforklare det med fyllerør, men jeg var klinke edru. Fant en video som en nordmann hadde lagt ut på youtube fra den 03.10 som, om jeg legger godviljen til, kan ligne på det jeg så. Problemet er bare att med max zoom på tlf så blir det bare vinglete og du kommer liksom ikke nærme uansett. Men han hadde bilder sa han, som var myye bedre, og revolusjonerende.. Men disse hadde han tenkt å tjene penger på så han ville ikke sende dem. Jeg ønsket ham lykke til med det..
 14. Espen A

  X-files

  Hei. Med fare for å få cockoo stempelet. Her om dagen så jeg noe jeg ikke kan forklare. Jeg var på setra i Grimsdalen på grensa mellom Dovrefjell og Rondane, som er en fantastisk fin seterdal med en ubrukelig elv (grimsa, bedre lenger ned muligens). Klokka var rundt 0600 og minstemann hadde våknet og ville at jeg skulle komme og legge meg hos han, noe jeg også gjorde. Før jeg la meg ned på senga dro jeg fra gardina og tittet ut. Da så jeg, i lufta noen kilometer borte, to lysende kuler med blått og rødt lys i mellom seg. Det blå og røde lyset var i konstant endring, dvs noen ganger var det
×
×
 • Create New...