Jump to content

Magne Fjellstad

Medlem NFF - Standard
 • Posts

  1254
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Magne Fjellstad last won the day on May 16

Magne Fjellstad had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Magne Fjellstad's Achievements

 1. Selv om jeg har gitt meg med fiske, så husker jeg at jeg satte på et int. #7 som jeg vant i et lotteri i regi av en konkurranse til VM på en ABU SUESSIA slukstang . Nå var jeg ikke noen racer med stanga, men jeg kastet nesten like langt med dette opplegget som med vanlig fluestang. Så jeg tror ikke lengden har så mye å si, for jeg regner med at en sånn kort stang som det her refererestil, er beregnet for fluesnøre. Så lykke til. Magne Fjellstad.
 2. Jeg har ikke noen bilder angående fiske eller fiskerealitert, men etter et langt liv med interesse for natur, så tillater jeg meg å sende et par bilder fra uken som gikk. Håper at dere liker den slags bilder også Magne Fjellstad
 3. Det var en trist melding som traff meg rett i fleisen da jeg søndag åpnet Fluefiskersiden, derfor vil jeg skrive noen ord om mitt kjennskap til ham. Første gangen jeg kom i kontakt med Staffan var da jeg meldte meg på et kastekurs han hadde i Brumunddalmidt på 1970- tallet. På grunn av etternavnet trodde jeg at det sannsynlig var en en svenske som skulle briljere litt overfor teite nordmenn. Men det var det ikke nei. Han var faktisk underdanig overfor oss kursdeltagere. Senere ble jeg enda bedre kjent med ham under en hyggelig workshop som FAST FISKE hadde ganske tidlig etter åpningen av firmaet. Så mesteparten av det jeg praktiserte under min tid som fluefisker har jeg lært av ham. Dessverre traff jeg ham ikke i 2020, men tankene streifet stadig inn på hvordan han hadde det etter at han for en del år siden fortalte at han ikke tålte kulden. Så takk for alt du lærte meg i løpet av en førti/femti års periode. HVIL I FRED. Magne Fjellstad.
 4. Ja. ha en riktig GOD JUL alle sammen som er glad i fiske og friluftsliv. Magne Fjellstad
 5. Hei Jarle. Når det gjelder overføring som den døgnflua, så vet jeg at det er mulig å få kjøpt noe hos Clas Olson som du overfører et foto eller lignende på dataen. Fremgangsmåten er jeg ikke sikker på, men det skal følge med bruksanvisning. Grunnen til at jeg vet det finnes er at jeg hadde tenkt å overføre en spesiell sommerfugl til en t-skjorte for noen år siden. Så jeg råder deg til å undersøke dette.

  Og for å muntre deg litt opp: i morgen, 21 desember snur det og går mot fiskesesong igjen. Jeg har trappet ned og gitt bort alt flueutstyret mitt til barnebarn og oldebarn.

  Til slutt: Ha en riktig god jul, og et godt og fiskerikt NYTT ÅR.

 6. Var inne på you tube en tur for å lære litt om å Google etter forskjellige ting og tang. Da ramlet jeg plutselig inn på denne videoen, samt en hel regle med forskjellige videoer med diverse knuter. Håper at det kan være til litt hjelp om den beste knuten. Jeg er kar over at mange som kan data bedre enn meg sikkert har vært inne på samme regla. Magne Fjellstad
 7. Magne Fjellstad

  God jul

  Selv om jeg har vært et passivt medlem siste år vil jeg si til dere alle sammen FORTSATT GOD JUL, OG ET RIKTIG GODT OG FISKERIKT NYTT ÅR Magne Fjellstad.
 8. Hei . Har jo nå nesten parkert fluestanga, balansen er ikke som da jeg var 20 år. Men jeg har erfart etter siden 1988 å ha frekventert Glomma i området Atna/Hanestad og likeledes området nedenfor Barkaldfossen og Høyegga en del, har jeg merket at det etter vårfisket og juniflommen har en tendens til å være bare småfisk som biter. Min oppfatning er at det må ha vært en eller to frostnetter før det er større fisk å få. En annen ting jeg også har merket er at fisken og i særdeles harren har tapt seg i størrelse. De første årene var det vanlig å få kilosfisk nesten hver gang jeg vasket fluene. I dag er det en sjeldenhet. Kan jo være at jeg ikke har samme drivet over fisket på grunn av balansen. Tar ikke sjansen på vade dypere enn til knærne, og vadestaven er fast følgesvenn. Men dere som fortsatt har lysten og balansen i orden: SKITT FISKE. Og foto er også Magne Fjellstad ganske givende.
 9. Hei. Jeg greide det til slutt. Tror jeg gjorde på denne måten. Ved å klikke på bindersen la nummeret på bildet seg helt nederst. Deretter klikket jeg på det bildet og fikk opp åpne. Klikket der og fikk opp et vindu med forskjellige forslag. Dobbeltklikket på photoshop 10, og der var bildet.
 10. Jeg gir opp. Om det er hukommelsen min det er noe feil med, (ganske sikkert) eller det er gjort endringer i måten å legge inn bilde på er usagt.Magne Fjellstad.
 11. Total skivebom med bildet, prøver igjen i morgen. Magne Fjellstad.
 12. Under en rundtur fra bopelen og utover forbi Dyno og videre på flomvollen tilbake fikk jeg se noen fugler som stadig forflyttet seg, slik at det var umulig å komme på skikkelig "skuddhold" med kameraet. trodde det var vanlig gråspurv, men da jeg fikk lagt de inn på PC-en så jeg at det var noe annet. Nå har jeg bare en gammel fuglebok i sort/hvitt fra 1947, så det er litt vanskelig å se noe skikkelig. Men jeg tror at det er en Tornirisk, tross alt. Er det noen som kan gi meg et sikkert svar er jeg takknemlig. 069.jpg - A Magne Fjellstad.
 13. Fant også en på youtube. Dere som er drevne finner den sikkert uten hjelp, men for analfabeter som meg så prøv dette i søkefeltet: Eller prøv denne: sidney australia New year`s eve 2019 lykke til. Magne Fjellstad
 14. Fyrverkeriet på N:R:K. er blitt fjernet, så da legger jeg inn denne lille snutten i stedet. Med dette klippet fra Sydney i overgangen fra 2018 til 2019 lokal tid, ønsker jeg alle preti brødre et riktig Godt og fiskerikt Nytt År. Skroll litt ned på siden og start videoen på 14.59.40, så tror jeg at det skal stemme sånn noenlunde. Magne Fjellstad
 15. Med dette julemotivet ønsker jeg alle pleti brødre en riktig God Jul og et ekstra Godt Nytt År med mange gode fisketurer i vårt langstrakte land og ellers i verden. Magne Fjellstad
×
×
 • Create New...