Jump to content

Magne Fjellstad

Medlem NFF - Standard
 • Posts

  1261
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Magne Fjellstad last won the day on May 16 2021

Magne Fjellstad had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Magne Fjellstad's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

 • Posting Machine Rare
 • Collaborator
 • First Post
 • Reacting Well
 • One Year In

Recent Badges

421

Reputation

 1. Har et CANON 60/2,8 Macro, svært lite brukt, men det er gått ut av produksjon for en del år tilbake. Det som står på linsa er følgende: CANON MACRO lens EF - S 60mm 1:2:8 USM. I følge Japan Photo på Strømmen kostet det nytt Kr 4240, men brukt er brukt. Hviis det passer for deg, så blir vi nok enige om prisen. Er ikke vant med å "ågre". Kan også levere på døra hvis det passer for deg. Hovedsaken er om du også har et kamera som passer med linsen. Magne Fjellstad Lillestrøm.
 2. Jeg har fått tillatelse til å legge ut denne videoen tatt sent på kvelden nede i Australia. Den er tatt opp på en liten slette langs veien opp mot O`REYLI i den søndre delen av Queensland under en tur for å registrere nattfly av forskjellige arter som medvirkende for en bok som nå sannsynlig er utgitt, forfattet av en amerikaner som i flere år var bosatt i Melbourne, men nå er reist tilbake til USA. Magne Fjellstad
 3. Ved tilbakeflytting til Skandinavia i 2018 solgte min sønn sin BRNO modell 2 salongrifle, men kikkertsikte og lyddemper fulgte ikke med da de var pakket i en eske for seg selv. Derfor lurer han på om det er noen som kan ha bruk for disse to tingene. Jeg har de i min varetekt for å selge de til høystbydende. Rifla ble solgt gjennom Landrø her på Lillestrøm til ny eier som er bosatt på Møre, og ved forespørsel til ham fikk jeg opplyst at han hadde anskaffet seg dette ekstra utstyr selv. Gi bud hvis det er av interesse. Magne Fjellstad.
 4. Ja, 16,59 snur det. Takk for det, mørketia er så trist. Og 21. februar er det noe jeg husker fra barndommen at det var vintersnu, dvs. at da begynte det å tine rundt trestammer. Magne Fjellstad.
 5. Eller ta en tur til nærmeste broderiforretning for å se hva de har. Disse to bildene er av dårlig kvalitet, men de gir et innblikk i hva du kan komme over. Jeg kom over disse i Strandgata på Hamar sist på nittitallet. Magne Fjellstad
 6. Selv om jeg har gitt meg med fiske, så husker jeg at jeg satte på et int. #7 som jeg vant i et lotteri i regi av en konkurranse til VM på en ABU SUESSIA slukstang . Nå var jeg ikke noen racer med stanga, men jeg kastet nesten like langt med dette opplegget som med vanlig fluestang. Så jeg tror ikke lengden har så mye å si, for jeg regner med at en sånn kort stang som det her refererestil, er beregnet for fluesnøre. Så lykke til. Magne Fjellstad.
 7. Jeg har ikke noen bilder angående fiske eller fiskerealitert, men etter et langt liv med interesse for natur, så tillater jeg meg å sende et par bilder fra uken som gikk. Håper at dere liker den slags bilder også Magne Fjellstad
 8. Det var en trist melding som traff meg rett i fleisen da jeg søndag åpnet Fluefiskersiden, derfor vil jeg skrive noen ord om mitt kjennskap til ham. Første gangen jeg kom i kontakt med Staffan var da jeg meldte meg på et kastekurs han hadde i Brumunddalmidt på 1970- tallet. På grunn av etternavnet trodde jeg at det sannsynlig var en en svenske som skulle briljere litt overfor teite nordmenn. Men det var det ikke nei. Han var faktisk underdanig overfor oss kursdeltagere. Senere ble jeg enda bedre kjent med ham under en hyggelig workshop som FAST FISKE hadde ganske tidlig etter åpningen av firmaet. Så mesteparten av det jeg praktiserte under min tid som fluefisker har jeg lært av ham. Dessverre traff jeg ham ikke i 2020, men tankene streifet stadig inn på hvordan han hadde det etter at han for en del år siden fortalte at han ikke tålte kulden. Så takk for alt du lærte meg i løpet av en førti/femti års periode. HVIL I FRED. Magne Fjellstad.
 9. Ja. ha en riktig GOD JUL alle sammen som er glad i fiske og friluftsliv. Magne Fjellstad
 10. Hei Jarle. Når det gjelder overføring som den døgnflua, så vet jeg at det er mulig å få kjøpt noe hos Clas Olson som du overfører et foto eller lignende på dataen. Fremgangsmåten er jeg ikke sikker på, men det skal følge med bruksanvisning. Grunnen til at jeg vet det finnes er at jeg hadde tenkt å overføre en spesiell sommerfugl til en t-skjorte for noen år siden. Så jeg råder deg til å undersøke dette.

  Og for å muntre deg litt opp: i morgen, 21 desember snur det og går mot fiskesesong igjen. Jeg har trappet ned og gitt bort alt flueutstyret mitt til barnebarn og oldebarn.

  Til slutt: Ha en riktig god jul, og et godt og fiskerikt NYTT ÅR.

 11. https://www.youtube.com/watch?v=Tb4Z9K8VYO4 Var inne på you tube en tur for å lære litt om å Google etter forskjellige ting og tang. Da ramlet jeg plutselig inn på denne videoen, samt en hel regle med forskjellige videoer med diverse knuter. Håper at det kan være til litt hjelp om den beste knuten. Jeg er kar over at mange som kan data bedre enn meg sikkert har vært inne på samme regla. Magne Fjellstad
 12. Magne Fjellstad

  God jul

  Selv om jeg har vært et passivt medlem siste år vil jeg si til dere alle sammen FORTSATT GOD JUL, OG ET RIKTIG GODT OG FISKERIKT NYTT ÅR Magne Fjellstad.
 13. Hei . Har jo nå nesten parkert fluestanga, balansen er ikke som da jeg var 20 år. Men jeg har erfart etter siden 1988 å ha frekventert Glomma i området Atna/Hanestad og likeledes området nedenfor Barkaldfossen og Høyegga en del, har jeg merket at det etter vårfisket og juniflommen har en tendens til å være bare småfisk som biter. Min oppfatning er at det må ha vært en eller to frostnetter før det er større fisk å få. En annen ting jeg også har merket er at fisken og i særdeles harren har tapt seg i størrelse. De første årene var det vanlig å få kilosfisk nesten hver gang jeg vasket fluene. I dag er det en sjeldenhet. Kan jo være at jeg ikke har samme drivet over fisket på grunn av balansen. Tar ikke sjansen på vade dypere enn til knærne, og vadestaven er fast følgesvenn. Men dere som fortsatt har lysten og balansen i orden: SKITT FISKE. Og foto er også Magne Fjellstad ganske givende.
×
×
 • Create New...