Jump to content

Magne Fjellstad

Medlem NFF - Standard
 • Content Count

  1239
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Magne Fjellstad last won the day on December 25 2018

Magne Fjellstad had the most liked content!

About Magne Fjellstad

 • Rank
  Aktiv
 • Birthday 04/23/1933

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Lillestrøm

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fant også en på youtube. Dere som er drevne finner den sikkert uten hjelp, men for analfabeter som meg så prøv dette i søkefeltet: Eller prøv denne: sidney australia New year`s eve 2019 lykke til. Magne Fjellstad
 2. Fyrverkeriet på N:R:K. er blitt fjernet, så da legger jeg inn denne lille snutten i stedet. Med dette klippet fra Sydney i overgangen fra 2018 til 2019 lokal tid, ønsker jeg alle preti brødre et riktig Godt og fiskerikt Nytt År. Skroll litt ned på siden og start videoen på 14.59.40, så tror jeg at det skal stemme sånn noenlunde. Magne Fjellstad
 3. Med dette julemotivet ønsker jeg alle pleti brødre en riktig God Jul og et ekstra Godt Nytt År med mange gode fisketurer i vårt langstrakte land og ellers i verden. Magne Fjellstad
 4. Her håper jeg at det dukker opp et bilde som viser tubenøkkel i bruk. Magne Fjellstad.
 5. Jeg bruker noe kaviar på tube på brødskiva til frokost, og har i lengre tid ergret meg over å ikke få tømt tuben helt uten å bruke knivskaftet og stryke tuben helt flat. Derfor har jeg prøvd å gjenskape en nøkkel som jeg husker fra mange år som ble brukt på gjenstridige tuber. har ikke noe verktøy til dette, men ved hjelp av ei tang og en liten hobby skruestikke har jeg lagd noen modeller. Nr 1 har jeg brukt 8 mm kryssfiner i håndtaket, men jeg tror at det blir for svakt; derimot tror jeg 13 mm vil gjøre susen. de to neste er det brukt en kleshenger i i stål som er rettet ut og bøyd igjen til brukbar fasong. disse bør jo loddes eller få et lite sveisedrypp, men jeg har brukt en liten bit fra en gammel teleskopantenne pluss krympeslange for å holde fasongen når jeg skrur med den på tuben. Magne Fjellstad.
 6. Så er vi inne i den tiden som sliter på alle og en hver. Alle som lengter etter å få prøvd skiene liker absolutt ikke en slik november som vi har over store deler av Sør-Norge nå for tiden. Vi får håpe at de snart får sitt ønske oppfylt. Men vi har og de som dessverre er plaget av depresjoner og tungsinn som dukker opp hver eneste høst, ja også på våren kan de dukke opp. Derfor gjentar jeg et lite råd til de som venter på vintersolverv, eller "solsnu" som det også kalles i enkelte dialekter. Se på det positive med dagen i dag for eksempel; det er pr i dag bare fem uker igjen til det ikke blir noe kortere dag dette året. Riktignok står det stille et par dager ved at det blir kortere i ene enden av dagen, mens det blir tilsvarende lenger i andre enden. Og allerede nyttårskvelden har dagen økt med syv minutter. HA EN GOD DAG VIDERE. Magne Fjellstad
 7. Det er også en ide` å ta en tur til en broderiforretning. Her er noe jeg kjøpte i en forretning i Strandgata på Hamar siste del av nittitallet. Magne Fjellstad.
 8. Så er vi inne i den tiden som sliter på alle og en hver. Alle som lengter etter å få prøvd skiene liker absolutt ikke en slik november som vi har over store deler av Sør-Norge nå for tiden. Vi får håpe at de snart får sitt ønske oppfylt. Men vi har og de som dessverre er plaget av depresjoner og tungsinn som dukker opp hver eneste høst, ja også på våren kan de dukke opp. Derfor gjentar jeg et lite råd til de som venter på vintersolverv, eller "solsnu" som det også kalles i enkelte dialekter. Se på det positive med dagen i dag for eksempel; det er pr i dag bare fem uker igjen til det ikke blir noe kortere dag dette året. Riktignok står det stille et par dager ved at det blir kortere i ene enden av dagen, mens det blir tilsvarende lenger i andre enden. Og allerede nyttårskvelden har dagen økt med syv minutter. HA EN GOD DAG VIDERE. Magne Fjellstad
 9. Hei. Telefonnummeret til Østlandsendingen er 22 80 82 50, og mailadressen er www.nrk.no.oa Håper at det er til litt hjelp. Magne Fjellstad.
 10. Søkte på Nitelva, nedre del: resultat: håper at det kan være til litt hjelp. Magne Fjellstad
 11. Hei. Ser at Jan Ingvar gjerne vil ha trådholder med traktformet inngang. Jeg har et forslag til et meget godt hjelpemiddel. Jeg la ut et par bilder for et par år siden siden, men jeg skal prøve å legge de ut på nytt. De som har problemer kjenner sikkert noen som spiller gitar og derfor har strenger som har røket Spør om å få en defekt kvintstreng, helst den tynneste, men begge to er brukbare. Med en slik er det bare å stikke den igjennom fra "feil" ende, tre tråden gjennom åpningen som blir på den dobbelte strengbiten og trekk den gjennom røret.
 12. Kommer nok til å holde litt kontakt med miljøet, dere vet hvordan det er med en gammel sirkushest når den kjenner lukten av sagflis. Glemte å skrive om vadebuksa. Den var hel og fin da jeg hengte den bort i fjor høst, men på første tur i vår ble jeg våt i knehøyde på buksa jeg hadde under. Ble bare verre og verre utover sommeren. Har tatt det som nok et varsel om at nok er nok. Magne Fjellstad.
 13. I sommer fikk jeg et tips om en billig og effektiv væske som kunne benyttes til å rense og smøre lina med. Nemlig GARNIER SKINACTIVE 59.00 for 400 ml. Legger ved et bilde av flaska jeg kjøpte her på REMA 1000 her Kanalveien her på Lillestrøm. Betalte Kr. 59.00 for en flaske med 400 ml. Er egentlig en type ansiktsvann, men jeg vil bare anbefale å prøve det. Og med det samme jeg er inne her, vil jeg ta med en liten historie som hendte meg tirsdag i forrige uke. Bestemte meg for å ta årets siste kast i Glomma for i år, og samtidig min siste fluefisketur. Har funnet ut at den slags må vike for dårlig balanse i strømmende vann. Sto og kastet og fikk noen småtasser som var meget villige til å ta en Glomma spesial, rød/lilla. Sto to karer litt lenger ned i elva, men plutselig var den ene av dem borte, intil jeg oppdaget en stein som beveget seg på en merkelig måte. Den nærmeste drev svømmetrening, men måtte få hjelp av kompisen for å komme seg på bena igjen. Dermed pakket begge to sammen og forsvant. Jeg fortsatte og kaste, men da jeg skulle ta nedlegget hørte jeg et lite "BLIPP", og der sto jeg med halvparten av stanga jeg hadde lovt bort da jeg skulle gi meg. Ja vel, min tanke var at flua ville hekte seg fast i en av ringene, men neida. plutselig sto jeg med fortommen i hånda, uten stangdelene. Fant ut at Glomma ville ha litt igjen for all den gleden jeg har fått fra henne gjennom 20 år, så jeg bare takket for meg og forlot fiskeplassen. Kommet vel hjem tok jeg turen innom Gero, og kjøpte en ny stang for å gi den til samboeren til bestefarjenta. Og her kommer rensingen inn i bildet igjen. Tok en tur ned på brygga der turbåten "ØYEREN" går ut fra, og for første gang kastet jeg linelengden og inn på backingen med et snøre vant for en del år siden.
 14. Dette viser oppdrettsnæringens sanne ansikt. Er ikke så nøye om småskalafisket, en god attåtnæring for de fastboende, blir ødelagt, bare oppdrettsnæringen tjener milliarder. Magne Fjellstad.
 15. Snakket med Staffan i fjor sommer oppe på Kvarven, og jeg nevnte at han ikke tok telefonen når jeg ringte ham og han fortalte da at han var superallergisk overfor alt som hadde med eletronikk å gjøre. Han sa også at han ikke tålte kulde lenger heller, derfor oppholder han seg i Thailand vinterstid etter hva jeg har forstått. Men det kan kanskje være en tanke å kontakte Terje Refsahl, kanskje han kan gi noe ferskere opplysninger. Siste gangen jeg hadde kontakt med ham hadde han telefonnummer 414 37 361. Det er et forsøk verd. Magne Fjellstad.
×
×
 • Create New...