Jump to content

devi

Medlem NFF - 2018
 • Posts

  192
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

devi last won the day on August 26 2020

devi had the most liked content!

Reputation

243 Excellent

1 Follower

Recent Profile Visitors

2983 profile views
 1. Hei og velkommen! Vedrørende buzzer/myggpupper så har Rune en strålende artikkel som kan leses her: https://www.fluefiskesiden.no/artikler/buzzerfiske/ Håper det hjelper deg.
 2. Nok en blanketur i boka. 2 Netter i telt ved ett vann ikke så langt unna Bagn. Krevende forhold til tider, men det er nok fiskeren det står på. Sliter med å få nettkjenning når det ikke er vak og oppdrive, så må nok lese meg opp i vinter. Fikk knust telefonen om man absolutt skal nevne noe.
 3. Har du noe tips på hvordan du får fibrene så fint skrått bakover mot kroken? Har prøvd å snu hacklet både med bøyen opp og ned. Mine fibre skrår seg natrulig mot krokøyet
 4. Den skal jeg klare å kopiere! Tusen takk for att du tok deg tid! Takker!
 5. Vil noe sånt funke tru Morten? TMC100 - #12, Påfuglhearl i bunn, kobbertrådd ribb, vanlig brunt hackle, litt sort selhår i front. Klippet på undersiden.
 6. Takker, har ett brunt hanehackel og ett i grizzly. Skal prøve på en liten egenversjon idag.
 7. Snerten sak! Krokstørrelse ville du lagt deg på nå i høstmomanget?
 8. Akkurat prøvd meg på min første zonker, det går lukt til helvette, øynene jeg har kjøpt er typ 4 ganger for store..
 9. Skal banke innom lokale kneipa i morgen å kjøpe øyne, også rød kaninpels, til skjeggene, tips til alternativ om dem ikke har rød kaninpels inne?
 10. Vil den ikke fungere litt som mark og søkke hvis jeg fortynger den litt tror du? Håper så klart på enkle forhold med uselektiv ørret som rydder overflata for alt som kan minne om mat. Men, det bruker ikke helt å bli slik når jeg er på tur.
 11. Hoi, skal på fisketur med svigers til helga, da vil det bli en innbitt konkurranse mellom sluk og fluefisking. Jeg nekter å tape uten en kamp, er klar for å selge alt av sjel bare for og vinne. Så nå skal jukseboksen få ett realt løft. Hva anbefaler dere? Nå er det ikke snakk om pene entomologiske(?) fluer, nå snakker jeg om at man selger bestemor for å nappe opp 200grammere så det joomer. Det som står på lista for å bindes er foreløpig: Squirmies, i en jævlig grell farge. Zonker, hørt mye godt om disse. Flere tips mottas med takk. Edit: Vi skal til ett vann, i Aurdalstraktene. Så antar ørret, abbor og muligens sik/røye. Men ingen båt.
 12. Begynt å bunkre opp materialer til vinterens sysler. CDC div merker. Kobberhoder til nymfer Div biots Div påfuglefjon Bly, 0,10 og 0.15 håper dette blir OK til vårfluepupper Selull i div forhåpentligvis vårfluefarger Og no perletinsel.
 13. Blanket i dag også, ikke ett eneste vak og se. Vanskelig å bedømme ukjente vann, får prøve på nytt om 4 ukers tid, og håpe at det er mulig å komme i kontakt med noe fisk da.
 14. Da er valget tatt, har endt opp med "åttetallsknuta." deilig å slippe stygg ende på fortommen/spissen som jeg fikk enkelte ganger med clinch. Eneste plassen jeg kommer til å beholde clinch blir nok overgangen mellom fluesnøre og fortommen, der har jeg stortsett bare brukt vanlige slukknuter da jeg yderst skjelden har fortommen så alt for lenge. Grunnen er att clinch lager en fin "tapering" slik at lina glir fint ut og inn igjennom stangringene.
 15. Prøver å teste ut ett nytt vann, blanket 4 turer på rad, knekt stangtuppen (Hektet i myrkanten når jeg skulle vippe inn flua.) Neste gang gidder jeg faen ikke å ta med håven engang.
×
×
 • Create New...