Jump to content

Asbjørn

Medlem NFF - Standard
 • Posts

  20
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

880 profile views

Asbjørn's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Dedicated
 • First Post
 • Collaborator
 • Reacting Well
 • Conversation Starter

Recent Badges

11

Reputation

 1. Men den var solgt, ellers takk for tipset.
 2. Finnes det et eksemplar av denne boka til Staffan Lindstrøm der ute som noen kan unnvære, er jeg veldig interessert i å kjøpe den.
 3. Fantastisk, tenk.. igjen kunne fiske i en frisk elv i disse spektakulære omgivelser under fjellene, krysser fingrene jeg.
 4. Hei hei og gratulerer. Sitter her og er spent, hvordan gikk det, var`n på hugget? Skal sjæl en tur i "fjella" (Østfold) i hælja.
 5. Butikken Bazar har fortsatt noe utstyr, og kan være verdt et besøk.
 6. Øyne i bly eller tungsten er vel tyngre enn coneheads, men det ber vel ikke noe stort poeng m.t.p sjøørret fluer... Ellers er man ikke låst til å bruke bucktail, det er så mange spennende mattrialer i dag.
 7. Tidligere hadde jeg en favoritt bekk som renner gjennom ei myr, den gang brukte jeg langstøvler, ble bløt, men det gjorde ikke noe da. I dag fisker jeg langs en elv på sommer'n, det er varmt og klamt, bruker pustende strømpevadere og lette vadesko, tror dette vil fungere bra.
 8. Regnbuen er en takknemlig fisk, hardfør og vokser raskt, jo flere fisk i mæra, mer slitne finner ble det. Etter utsetting trekker disse til mærene og forings automatene, her er det bare å gape opp, ellers jager de alt som ser ut til å kunne spises. De som overlever den første tiden tilpasser seg næringstilgangen i vannet og forvilles/ finner regenererer og fisken ser bra ut. De gyter på våren, fisken blir slunken og farget, men på høsten er de på sitt beste, har også fått stor rømt fisk fra havet, uansett da er de kruttpakker, på kroken er de mer over enn under vann, sprek fisk ja.
 9. Her er det mye stemning, men aner ingenting om prisnivået, foreslår 400,00 kr. + frakt.
 10. Ser likt ut, skal sjekke nærmere, takk for innspill.:)
 11. Asbjørn

  Poly Bear

  Leter med lys og lykt etter en leverandør av dette her, ikke funnet noen så langt, noen som vet?
 12. Interessant tema, og alle nevner i hovedsak de samme insektene. Min erfaring fra "Fjella" er det samme, mygg i alle stadier, landinnsekter og maur, spesielt flygemaur svermingene. Libellenymfer på våren, litt døgn og vårfluer gjennom sesongen, samt yngel og igler er viktig. Tidlig på 70- tallet hadde jeg et hyggelig fiske etter regnbueørret i et tjern med buksvømmere, har ikke fått mye på dette etterpå, har ikke brun ørreten skjønt det? Snart er det ny sesong, gleder meg.
 13. Nei, kajakken er vel ikke den beste fiskeplattformen, men å padle rundt over fisken, da trenger man ikke å kaste langt og en kan dorge flua. Å gli sakte rundt i ei gjeddevik en fin sommerkveld er en flott opplevelse i seg selv.
 14. Gjedda er eksplosiv, stod en gang å fiska sivkanten, utvada til knea, hvor ei gammelgjedde slo til, det endte rett på ræ....
 15. Glem ikke poppere og overflatefluer når gjedda står grunt, rød/ hvit gurgler er en favoritt, spennænes. Bruker en halv meter 0,50 mm som fortomspiss eller 2 m heltrukket sene som fortom, har ikke mista mange på det.
×
×
 • Create New...