Jump to content

David A.

Medlem NFF - Standard
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

David A. last won the day on March 29

David A. had the most liked content!

About David A.

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hedmark
 • Fornavn
  David Andre
 • Etternavn
  Tys

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei, bestemt meg for å selge dette for å investere i nytt stæsj. Jeg selger altså Guideline Fario 8,6f #3 med Danielsson Nymph w. Sitter et guideline 4cast snøre i klasse 3 på den. SOLGT. Jeg selger også en Loop Booster stang 8,8ft #9. Det følger meg et Loop Booster snøre i samme klasse til den. SOLGT. (ligger ute også på finn) hilsen david andre tys
 2. Tusen takk, den var vel ca 4-5 kg. Ja, riktig tenkt - det var ei elvegjedde, i en elv på hedmark som har mye overbefolket harr og småørret. Nei, nå er det like før det braker løs :-)
 3. Selv om koronaen er der ute, så er heldigvis ikke vann og utmark i faresonen. Våren kan være en herlig tid; fluebinding, vårgjedde og hjemmekontor har noen kvaliteter!
 4. Hei, selger "back-up femmeren", fordi jeg vil heller investere i ny firer. Har garantikortet (hvis det er det kalles, se bildet) Stanga er i fin stand, Pris: kr 700 + evt frakt. (ps: dette er ikke sintrix utgaven!) Ligger nå også ute andre steder for salg. hilsen david andre tys
 5. Hei! Selger denne sekken, som kun ble brukt et par ganger. Grunnen til at den selges er at jeg er på utkikk etter en dagstur sekk med andre løsninger/ rom-inndelinger. Kr 300 + frakt. Hilsen david andre tys
 6. Hei, jeg gjør et forsøk med linken igjen: - håper denne fungerer? den heter iallefall "casting in the wind" og er på Orvis fly casting lessons. Googlet i allefall Italian flycasting og det fungerte i det store og det hele etter lignende prinsipp som videoen. Og på de siste turene så ble dette forsøkt, og det var fint å kjenne på følelsen at problemet var løst allerede på første kast :-) så takk og takk! Dette viser at forumet her er og vil være gull verdt! Fisk ble det også heldigvis!
 7. takker for innspill. Det som dere skriver virker fornuftig, og skal bli forsøkt senere idag! Til det som Truls skriver, så merket jeg det igår at de gangene som snøret satte seg i kvist-kvast på bakken slik at skyting av snøret fikk en bråstopp, så ble faktisk presentasjonen så å si strøken. Og til det som RolvS skriver, så fant jeg en video i youtube. Viser videoen poenget ditt hvis jeg forstod deg riktig? fra 00:45 omtrent:
 8. Hei og god sommer! Som tittelen sier så har jeg den siste tiden måtte fiske i mye motvind. Ja, og selv på småtjern i våler, hedmark så kan det blåse til dels mye. Problemet er at når man kaster i motvind så må jeg dobbeltrekke som en gærning for å få ting ut, og resultatet er at jeg får kast hvor alt skyter som et rifleskudd i vannet og jeg må stipe snøret for å rette ut fortommen. I medvind eller nullvind så har jeg ikke opplevd dette problemet i noen stor grad. Noen som har gode tips til dette? Hilsen david andre
 9. Selger denne her for kr 200 + frakt. Plass til to bokser plus diverse. Oppheng for peang og klipper, og d ring i nakkereim for høy. Selges fordi den var litt for liten for formålet (ble litt trangt med ekstraspoler til dry fly snellen)
 10. Tenkte i utgangspunktet å bruke den slik den er på bildet, men hvis det funker dårlig så kan man sikkert bruke den slik også. Veggversjonen din hørtes spennende ut, last gjerne opp bilde hvis du kan :-)
 11. Snart starter sesongen, så kriblingen har startet. Lagde denne racken av noe ræl som jeg fant av gamle planker og hyller. Malte i lady *** farge uten grunning. Kanskje noen blir inspirert? :-)
 12. Hei! Kjøpte et intermediate snøre tiltenkt gjeddefiske, men spørsmålet som dukket opp da er om det skal glides med flytemiddel eller om jeg skal brukedet samme midlet som jeg benytter på synkesnørene. Klumpen er intermediate, og resten av lina er flyt. Har ikke vært borti intermediate før, men slikt jeg har skjønt det går den såvidt under vannfilmen? takker på forhånd for svar :-)
 13. Denne var fin. Bare lurte på om denne var tiltenkt spesielt gjedde? Her hvor jeg fisker dem så er det mengder av steinsmett (eller annen småulke) og dette var isåfall en flott imitasjon av disse!
 14. Dette var som sagt et godt tilbud. Det er en slik jeg har i 8,6 #3. Skal du ha stang i #2 så ville jeg kjøpt den tvert. Kjør på med en danielsson midge (jeg har nymph w på min 3r) og du har en dritlekker kombo til rimmelig penge! :-)
×
×
 • Create New...