Jump to content

Jan Ingvar

Medlem NFF - Standard
 • Content Count

  479
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

Jan Ingvar last won the day on July 25 2019

Jan Ingvar had the most liked content!

1 Follower

About Jan Ingvar

 • Rank
  Ivrig

Recent Profile Visitors

2958 profile views
 1. Vil det ikke være å foretrekke et drivanker istedet? Jeg har anskaffet meg det... fant ut allerede første turen i kajakken min at drivanker er et must. Lett i vekt og lett i håndtering, samt at man kan veksle mellom montering i bak/front, eller sidebruk.
 2. Herlig Rolv! monsen sier vel han bruker ca halvtimen på monteringen, så da har du noe å strekke deg etter for min del så er det nylig blitt anskaffet en brukt Fisherman12... det var en artig avveksling til bellyen
 3. Jeg har akkurat fullført denne quizen. Min poengsum 16/100 Min tid 43 sekunder  
 4. Hallo. Noen som har en Fisherman 12-kajakk de vurderer å selge, så hyl ut... Helst i Stavanger-området, men også andre steder kan være aktuelle. Mvh Jan Ingvar
 5. Ja, like utenfor Stavanger... Men dette høres ut som en god plan! Kanskje kan mønstrene få plass i Fluedatabasen og etterpå? Bra tiltak!
 6. Så ut som et spennende arrangement! Men for oss vestlendinger - kan vi håpe på at det blir lagt ut noe enkle bindebeskrivelser/trinn-for-trinn bilder av disse fluene her i FFS etter at arrangementet er over? :) (selvfølgelig gitt at eieren av mønstrene samtykker )
 7. Helt rått at du deler Truls!! Det bør inspirere og hjelpe mange. hilsen Rogalendingen.
 8. For en stemning! Man ser jo at man som fisker slett ikke trenger å få fisk når man får sånne dager ute i naturen!
 9. Prøvd dryshake? Syns det fønker gudd på hår...
 10. Kan som tidligere nevnt også anbefale Vision Loikka på det varmeste! Utrolig comfort selv etter mange timer, og aldri fått noe sand inn i skoene der.
 11. ...og enden på visa, Truls?
 12. Gå ned i størrelse på flua
 13. Jan Ingvar

  Nitelva

  OT, men: Forøvrig hadde jeg nettopp et lignende tilfelle her i mine hjemtrakter hvor en liten sluse ("overvanns-ventil") ble helt stengt i et sideløp til en liten elv, og tørrla hele sideelva... der var det heldigvis nok med å bare ta en telefon til Småkraft AS, så åpnet de denne lille slusa bittelitt igjen, til tross for at de ikke var pålagt minstevannføring her ihht konsesjon, iflg vedkommende jeg pratet med. Så man kan være heldig også med hvem man møter i andre enden...
 14. Jan Ingvar

  Nitelva

  @knut Det har varmet å følge både din og @Tørrfluas oppfølging og oppdatering i denne saken!! Det viser for alle oss andre og for alle andre lignende utfordringer, hvor utrolig viktig det er å ikke gi seg! Honnør til dere og evt andre i miljøet der som har engasjert seg!
×
×
 • Create New...