Gå til innhold

Jan Ingvar

Medlem NFF - Standard
 • Innholdsteller

  425
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  17

Jan Ingvar vant dagen sist Desember 7 2018

Jan Ingvar hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Jan Ingvar

 • Rang
  Ivrig
 • Bursdag 04. mars 1982

Nylige profilbesøk

2 109 profilvisninger
 1. Jan Ingvar

  Vedlikehold av bindestikke TMC solid vise

  Dyna-King har en ganske god instruksjonsvideo for deres stikker - sikkert overførbart til andre stikker også mtp valg av smøre- og rensemiddel:
 2. Bruker denne:
 3. Jan Ingvar

  Flyvefisk/CnR

  ...og plutselig har man kroka før flua når vannet...
 4. Jan Ingvar

  Flyvefisk/CnR

  Haha, helt rått!!
 5. Jan Ingvar

  FFS's positivitetstråd!

  Hehe, ja det var selvsagt brunørret-sesongen jeg siktet til ;-)
 6. Jan Ingvar

  FFS's positivitetstråd!

  Er dere klare over at vi om kun 9 dager starter på neste sesong?????? Iallefall lysmessig... Fom 20.desember blir det bittelitt lysere hver kveld... Og det er da et soleklart vendepunkt i mitt hode, hvor vi slutter å se at inneværende sesong blir litt kortere kver kveld, og hvor vi istedet ser at neste sesong blir litt lenger for hver kveld som går/kommer , (selv om fiskinga selvsagt fortsatt ligger maaaaaaaaaaaange uker frem i tid) Med dette i tankene skal jeg feire i kveld med ei IPA, binding og musikk i kjelleren, mens kona ser håndball.
 7. Jan Ingvar

  Spirit River tungsten beads

  Nei, spirit river har jeg ikke funnet i slotted... jeg satte meg ned å testet nå for å være helt sikker, og vedlagt på bildet ser du de største krokene jeg bruker 2,4mm til. når det gjelder tmc112tr#7 så har jeg ikke denne. Derimot hadde jeg noe gammel mustad liggende i Dry#8 (94840). Sjekket flyhooks.org, og denne mustad er faktisk ørlite tykkere enn den 112tr#7, så den burde passe på den du ber om også... Mer enn dette tør jeg ikke love deg altså ps: nfisk hadde bare 6stk svart 2,4mm igjen, men fikk nok inn mer over på nyåret...
 8. Jan Ingvar

  Spirit River tungsten beads

  Den har det største relative hullet (sett opp mot feks Picar sine, som er helt umulig dersom man ikke kjører BL-kroker), og i tillegg så har jeg aldri funnet noen "mandagsprodukter" blandt disse hodene (altså at utfresingen ikke er fullkommen). Noen andre beads så er ikke fresingen fullkommen (ikke avrundet perfekt/ikke slipet perfekt/fragmenter stikker ut) med de problemer dette kan medføre for en tråd... Men mest av alt er det hullstørrelsen som er bra relativt sett mot størrelsen på selve kula som gjør at jeg liker disse (da jeg binder 98% av fluene med mothaker). Bruker sjeldent større enn 3mm, og disse passer på veldig mange av krok-størrelsene jeg bruker... I tillegg så får man jo sine favoritter på et generelt grunnlag også da, som selvsagt "krydrer" denne produktanmeldelsen min Hva gjelder farge så har ikke jeg opplevd at disse har skallet (de svarte).
 9. Jan Ingvar

  Spirit River tungsten beads

  EDIT: kontaktet Nfisk... De hadde Spirit River Søk avsluttet........
 10. Jan Ingvar

  Spirit River tungsten beads

  Yo! Noen som vet om noen norske nettbutikker som fører Spirit River sine kulehoder/tungsten beads? Trenger etterhvert påfyll...
 11. Dette er det jeg liker med fluebinding - jeg slutter aldri å la meg imponere over kreativiteten som finnes der ute!!!
 12. Jan Ingvar

  Stillevannsfiske 2018

  Sesongen siste dag; lørdag 17.11.2018. (siste dag i ferskvann iallefall...) Det åpnet seg en mulighet for å stikke fra kone og 3 barn, og den grep jeg med enkelthet, til tross for at gradstokken kun viste 1 plussgrad... Det ble en meget spesiell og inntrykksrik siste dag. Det var noen ekstreme lokale tåkebanker i området jeg fisket i. Øverste bildet er tatt under 1km fra de øvrige bildene. Kjørte fra knallblå himmel og sol, og ned i dalen og rett i en vegg av tåke! Tåka lå som et lokk over alle lavereliggende steder... Når jeg kom fra høyden og krystallklart vær, føltes det som å stå på toppen av et høyt fjell og skue utover et tåkehav, til tross for at høydeforskjellen kun va rett over 100 meter. For et syn! Siste lille tassen for i år ble tatt i tåka på en liten nymfe... 3 vak ble også observert innenfor den radiusen tåka tillot å se. Etterhvert trakk tåka seg bortover vannet og åpnet opp horisonten min igjen (siste bildet) Det var en jævlig kald fornøyelse, men fytti for en opplevelse!!!
 13. Jan Ingvar

  Flue bundet av rødhåret "kvinne"hår ..?

  Gleder meg til bilde...
 14. Evt bare bruk denne siden: Rett og slett en genial side som jeg bruker ved behov! (Takk nok en gang til deg @eide for dette fantastiske oppslagsverket!)
×