Gå til innhold

Roy Peistorpet

Members
  • Innlegg

    43
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Roy Peistorpet

  1. På søndag er det fluebinderdag på skogmuseet! Alle som har med bindestikke kommer gratis inn. Det blir: Fluebinderdemoer Foredrag Kaffedrikking Flueprat ++++
  2. Det er ikke Goretex i buksene som lekker. Mye tyder på at membranen er bra, men at det er sømmene som lekker. Ullsokkene var som fyllte svamper etter 2 minutter i elva.
  3. Skal en vadebukse tåle å "ikke bli brukt" eller er det ferskvare? Har et par eldre vadebukser som kun er brukt en håndfull ganger, men ikke blitt brukt de siste årene. Sist de ble brukt var de tette fine, mens nå lakker de som en sil. De er blitt oppbevart mørk og kjølig og ser så godt som nye ut. De har tydligvis ikke tålt å "ikke bltt brukt". Garantitiden har dessverre løpt ut på disse buksene. Har også et par andre bukser av et annet merke som er både eldre og mye mere brukt. Disse er like tette! Det er tydligvis stor forskjell på hva vadebukser "tåler" og "ikke tåler"! Roy Peistorpet
  4. Det føltes helt klart sånn ja :D Terje Men skikkelig SIMMS impregnering hjelper!
  5. Terje!! På lørdag var det på nippet til du ble "våtfluepurist" på grunn av været!!!
  6. Arrangementet var vellykket. Villmarksbutikken solgte bra! Jakt og Friluft solgte mer fluebinderutstyr enn de hadde gjordt på lenge. Det var absolutt plass til flere deltagere (og utstillere). Det kommer også til å bli Fluefiskedager til neste år. Nordisk har alt sagt at de kommer. Det som fenger er tydligvis blandingen av "børs" og "katedral". Folk får handlet litt og testet nytt utstyr og samtidig møte kjente fjes fra hele landet. Høydepunktet for mange var nok grillkvelden lørdag. Velkommen til "Fluefiskedager" i førsten på mai til neste år!!
  7. Jeg har akkurat kommunisert med Stein Tore på Skogmuseet. Og ha sier at det ordner seg for de med bobil! :-)
  8. Tror det lar seg ordne! Jeg kan sjekke med Skogmuseet! Roy
  9. Bli med: http://www.facebook.com/events/493367194052535/?ref=notif&notif_t=plan_user_joined
  10. Program for fluefiskedagene: https://dl-web.dropbox.com/get/Public/Fluefiskedagene%202013.PDF?w=AACbe41_e0IvdheHyeWJ_4U5Gs8ieyC601vCKFCZkVbu7g
  11. Det vil også bli mulighet for å teste Scott stenger med Lamson sneller og SA snører (fra Flyfish Europe). Her kommer Tørrfluepuristen til å ha en sentral rolle og det går sikkert an å få noen gode tørrfluetips for Rena.
  12. Under fluefiskedagene kommer det til å være en 7-8 canebyggere! Så her vil det være mulighet for å se hvordan en canestang blir til og samtidig få testet forskjellige taperinger. Det er kansje mulighet for å finne en tapering som passer akkurat DEG!
  13. Det er flere som har sagt at de kommer å ligger i telt/laavo under fluefiskedagene! Håper det blir en "Fluefiske Gathering" ved Glommas bredd. Ta med egne "sære" stenger, slik at det blir mulig sammenligne "det gamle gode" mot det "nyeste nye"!
  14. Link til Fluefiskedagene: http://www.facebook.com/home.php#!/fluefiskedagene?fref=ts Roy
  15. Det er åpnet for telt og laavo ved Glommas bredd! Dette for å styrke det sosiale ved arrangementet! Er vi heldige kan disse maidagene være varme å gode!
  16. Vi i Hedemarken Fluefiskeforening hadde en vellykket workshop i slutten av april i fjor. Men vi fant ut at arrangementet druknet i alle andre messer. Vi bestemte oss derfor i år om stille opp om Fluefiskedagene som setter fokus på fluefiske i alle former. Dette blir ikke bare en komersiell seanse, men også en møteplass for fluefiskere, hvor det mulighet å fordype og dyrke vår felles hobby. Jeg inviterer herved alle fluefiskeforeninger , fluefiskere og alle andre som har interesse for fluefiske til Elverum den 4. og 5. mai.
  17. Jeg skal snakke varmt om mangfoldet i norsk fluefiske, men jeg vil gjerne ha innspill! Hvis du har noen ideer så kom med dem!
  18. Har NKFF noe å bidra med? <<lSelv om man ikke er konkuransefluefisker lære masse av dette miljøet. Dessuten kan det være kjekt med litt rekruttering til miljøet!
  19. Gjorde et lite søker på forumet ang. kroker til fluebinding. Har et inntrykk av at de fleste bruker alt annet enn Mustad kroker. Stemmer dette? I så fall hva er grunnen til dette?
  20. Har sett bla Hywell Morgan kjøpt show et utallig ganger! Vi er åpne for at noen "Gjør et show" på fluefiskedagene i mai! Er det noen der ute som har forslag til hvem og hva som kan gjøres? (Bør være fluefiske relatert)
  21. Nå nærmer det seg fluefiskedagene 4 og 5. mai. Det blir mange interessante foredrag og mange gode utstillere. Det kan nevne at det blir praktisk insektslære med Ketil Sand. Dette blir kombinert med et flubinderpanel med mange kjente flubinderpanel (Barry Ord Clarke). Blant utstillerne er Villmarksbutikken, Jakt & Friluft, Tenkara Norge osv
  22. En viktig detalj når man redigerer bilder et at skjermen er riktig kalibrert. All seriøs bildebehandling starter med en riktig skjerm. Så i tilegg til program bør man ha et kalibreringsverktøy som sikrer at fargene på skjermen virkelig et de fargene man vil ha +++ Roy
  23. Det planlegges en stand hvor det går an å kjøpe brukt utstyr. Ellers er vi åpen for innspill når det gjelder aktiviteter som fremmer rekrutering til fluefiske. Det er spesielt viktig å få til noe som fenger ungdom (barn). Hvis ikke vil vi snart være en gjeng som trenger rulatorstier langs elva.
  24. Da er det klart for Fluefiskedagene - Nordic Flyfair - Elverum - 4. og 5. mai 2013. Arrangementet er nå lagt i forkant av en del sesongstarter for oss fluefiskere. Dette skulle kunne legge grunnlaget for en arrangement hvor fluefiskere fra nær og fjern kan møtes. Programmet er foreløpig ikke spikret, slik at det vil være mulig å komme med innspill innhold. Håper alle fluefiskere alt nå kan sette av denne helgen i sin kalender. Roy Peistorpet
  25. Jeg har brukt dette teltet i 2 sesonger nå og er meget fornøyd:http://www.helsport.no/no/produkter/TELT/_Trek/Gimle_Family_4 Har også kjøpt meg et footprint under teltet som gjør det mer lunt og tørt i forteltet!
×
×
  • Opprett ny...