Gå til innhold

A.R.M

Members
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Alt skrevet av A.R.M

  1. A.R.M

    Tisleia

    Jeg kom ned en tur fra Tonsåsen i går kveld, og da var vannstanden høy i Begna. Så det JB sier kan stemme i dette tilfellet. Etna var også relativt stor og stri nå, så tyder på mye smeltevann.
  2. A.R.M

    Bagn området

    Ja ja.. Det skjer det samme her som på alle andre forum. Finnes alltid en eller annen kverrulant som skal ødelegge en tråd. Erik: I denne tråden så driter vel trådstarter i din mening om private vann. Hvis det er så J**** viktig å for deg å brøle ut om det, så start en egen tråd. Og for å ha sagt det, så er jeg ikke uenig med deg, men jeg er dritt lei sånne som er så sinnsykt tøffe bak tastaturet. Tar jeg ikke feil så er du kanskje 1.60 høy, kviser, dårlig drag, og bader med neseklype! Og til trådstarter: Gi en beskjed til meg på PM om du skal oppover en gang, jeg bruker å sjekke innom her før jeg reiser på hytta. Kan ta deg med til et par fine fiskeplasser om det passer seg. God helg og skitt fiske.
  3. A.R.M

    Bagn området

    Nå har du beveget de ginn på mitt fiskeområde. Alle vannene i området har mye flott ørret. Mitt yndlingsvann på ca.1000moh ved rabalsfjellet huser bra ørret på over kiloen. Ble for ikke mange dager siden tatt ørret på 1.3kg der, og en røye på ca.1.8 på et vann like ved Bøvi (Ellingsæter). Selv så fisker jeg mye i elva Hølera. Der prøver jeg ut nye fluer for det meste, da det er bare små bekkørreter der, men det er moro det også! Ellers så kan jeg nevne; Høvren, Alketjerna, Bukfyll, Hølervatnet, Rabaltjern, Vesle Grevsjø, Ormtjern, Vangen, Bjødalsvatnet som relativt gode ørretvann. Alle er lette å gå til. Noen bare få meter å gå, noen andre et par km. Som små elver/bekker så anbefales Bøvi, Hølera og Hellebekk. Husk at det også bare er kort avstand til større elver som Begna, Hallindalselva, Hedalselva, Muggedøla etc. Kan også være verdt å prøve seg nedover mot Hedalen og Vassfaret. Hørt om mye action der også! Ta gjerne en prat med Jan på Ellingsæter (eier'n) han kan gi noen gode anbefalinger. Fluer som går igjen for min del er zulu, telemarkskongen, valdresflua som vått og vårfluer, maur, og svarte myggimitasjoner som tørt. Tar mest på tørt i området. Pass opp for flere private vann på grensen mot Hallingdal. Vet av erfaring! Lykke til!
  4. Jeg ville også brukt noe av det Henning sier. Jeg har kommet tilbake etter 1 ukes fiske på fjellet mellom Bagn og Gol (Ormtjern og Rabaltjern). Store sværmer av Bibio, og fisken så ut til å ikke gå på noe annet. Sto å snappet disse fjærmyggene rett foran nesen våres. Og jeg hadde selvfølgelig ingen imitasjon med meg. Men ellers så har vi hatt stor flaks med Nymfer og vårfluer.
  5. Hei. Er ny her. Men jeg kan si at jeg lærte å binde fluene mine selv i 7års alderen, av min Onkel som er en iverig fluefisker. Han lærte meg også på den tiden å fiske med fluestang. (Var ganske tungt på den tiden er 27 nå). Fikk min første flustang som han hadde lagd selv når jeg var 11år.
×
×
  • Opprett ny...