Jump to content

Geb

Medlem NFF - 2017
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

About Geb

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Geb

  Pusse kork

  Skal du bare rense korken for skitt funker en runde med stålull aldeles utmerket. Hilsen Geir
 2. Mine siste to par med vadestøvler har vært Korkers - romslige og fine for mine brede føtter. Mvh Geir
 3. Hadde vært interessant å høre hvilke erfaringer har du gjort deg med disse og hvilke andre erfaringer som finnes når det gjelder hva som funker best på sleipe svaberg? Mvh Geir
 4. Geb

  oslofjorden

  Traff blink i dag etter blanking forrige søndag. Tre fisk på kort tid, den største på nesten 1,5. Rund og fin så den ble med hjem til middag. Dagens største og eneste vak var en nise (eller delfin?) som plutselig veltet opp 10 meter unna!
 5. Geb

  oslofjorden

  Ble en liten sving ut i går i går på vestsiden. Smalt på en 3/4 kilos idet sola takket for seg. Noen flotte timer ved fjorden, men hverken så eller kjente andre fisk enn denne ene.
 6. Geb

  oslofjorden

  En liten sving ute i skymminga. Var fart i nordøsten og lavt vann. To fisk men ingen ville være med helt inn.
 7. Geb

  oslofjorden

  En liten tur fra 17 - 18 i går. Ekstremt høyt og farget vann. To småørreter ble resultatet.
 8. Geb

  oslofjorden

  Begynner å røre på seg! Et par ørreter i dag i skumringa. Ingen kjempefisker, akkurat, men moro allikevel. Så ingenting til hverken makrellen eller seien i dag - noe som det har vært litt av fram til nå.
 9. Vi er to venner som har fisket i Rauma i en årrekke. Vi har vanligvis fisket sent i august og det er først og fremst sjøørreten som gjelder. Nå er Rauma stengt noen år framover mens rotenonen igjen får en ny sjanse. Så til spørsmålet. Er det noen som har noen gode råd om hvor vi kan fiske mens vi venter på at Rauma skal åpne igjen? 3-4 dager i slutten av august, gjerne eget vald men absolutt ingen betingelse. Takknemlig for svar, gjerne på pm. Mvh Geir
 10. Geb

  oslofjorden

  Sol, nordavind og lavvann er vel ikke alltid det samme som godt fiske men en liten tur på vestsiden i ettermiddag ga to halvkiloser. Hvit wb med litt god fart gjorde susen.
 11. Kan melde om god erfaring med Korkers. Mulighet for å bytte såler i mange varianter og god kvalitet på skoene. Har holdt meg til snøring, ikke Boa.
 12. Min erfaring er at disse stengene fint tar snører i en klasse over dersom man skulle ønske det.
 13. Geb

  oslofjorden

  Er veldig fornøyd med mine "Simms foldover mitt" hansker. Tynne inni, varme og vindtette på utsiden og vott til å trekke over mellom slagene!
 14. Geb

  oslofjorden

  Ja, fint og stille og ikke noe tråkk. Litt kalt på labbene blir det jo, men har funnet ut at tynne ullvanter, engangshansker over og så et par fiske-fingervanter til slutt ikke faktisk funker ganske bra.
×
×
 • Create New...